Реклама / Ads
1| 5077 |25.05.2020 НОВИНИ

Кола помете четири жени на тротоар в пазарджишко, шофьор загина на място край Мездра

.
Кола блъсна и уби на място 76-годишна жена от пазарджишкото село Дебращица. Други три са ранени. Инцидентът е предизвикан малко след 19 часа от лек автомобил „Фолксваген”. Колата е била управлявана от жена на 45 години. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее, и тяхното 7-годишно дете.
 

Спускайки се от местността Добра вода по посока за село Дебращица, в началото на населеното място жената загубила контрол над возилото, напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар. Там колата се врязала в група възрастни жени от селото, разговарящи пред къщата на една от тях.

 

В резултат на удара на място е починала 76-годишната, а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани от линейки на „Спешна помощ" в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние. Цялото село е в шок, заяви кметът на Дебръщица Латинка Вълчева. Шофьорката предизвикала инцидентът отказа коментар, допълва БНТ.

 

Шофьор загина на място при тежка катастрофа, станала тази вечер на международен път Е-79 между ботевградското село Новачене и Мездра, съобщава konkurent.bg. Пътно-транспортното произшествие предизвика огромни колони от двете страни на местопроизшествието.

 

Според очевидци до смъртоносния удар в местността „Копяновец“ се е стигнало, след като ремаркето на турски ТИР, който е пътувал към София, е поднесло и ударило странично идващия насреща лек автомобил „Шкода“. В колата е пътувало семейство от Козлодуй.

 

При сблъсъка водачът на леката кола е загинал на място. Тежко ранено е детето, което е било на задната седалка зад водача. То е откарано в центъра за спешна медицинска помощ „Пирогов“.  Неговата майка също е пострадала тежко, тя е в болницата във Враца.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4939 |24.05.2020 Полицията издирва катастрофирал с открадната кола мъж . 0| 4484 |24.05.2020 19 нови случаи на коронавирус у нас, починали са четирима души . 43| 18148 |23.05.2020 Николай Марков: ”Мократа поръчка” е за политик. НСО са протектирани политически . 0| 15249 |21.05.2020 Николай Марков: 85% от ”Лични охрани” в НСО имаха взаимоотношения с криминални лица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads