Реклама / Ads
19| 8813 |16.11.2014 НОВИНИ

Колтуклиева: Атаката срещу мен е от прокурор Иван Гешев

.
Соня Колтуклиева
Тръгнах да защитавам вложителите, които по никакъв начин не бяха виновни 6 месеца да нямат достъп до парите си, заяви по НТВ журналистката Соня Колтуклиева по повод обвиненията, че вземала пари за медийни услуги от Цветан Василев.
 
По повод т.нар. "страшни документи" на Маргарита Михнева, Колтуклиева каза, че те били определи като флайери във Фейсбук. Свободни съчинения, турски сериал, така ги определи Колтуклиева. Тя добави, че въпросните "разписки" били написани от някого и имало наподобяване на нейния калиграфски почерк. Тя щяла да поиска експертиза, защото подписът й е много специфичен и виначи личи, когато е пипано.

Михнева като че ли прави лютеница и сипва на килограм сол и пипер, каза Колтуклиева по повод обвиненията, че била получила близо половин милион. Михнева ще влезе в съда заедно с мойта адвокатка и ще я почерпя като покаже как са дошли тези пари при мен, добави тя.

Михнева пусна бомба след бомба точно когато аз летях със самолет, разказа още Колтуклиева. В момента, в който се върнах в журналистиката през 2009 г. затворих ПР агенцията си. С КТБ никога не съм била във финансови отношения, подчерта тя.

Имала съм финансови отношения с Цветан Василев, отивайки с концепция за земеделска телевизия през 2009 г.. Тогава той дал три пъти по 10 000 лв, които тя получила с касов ордер, на който нямало името КТБ, за да довърши Колтуклиева работата по концепцията Агро ТВ. Василев харесал концепцията, но поискал да влезе със съучастие 51%. Колтуклиева не се съгласила, защото искала да опита да реализира сама концепцията си. Не успяла обаче и впоследствие я продала на фирма, която я реализирала. Не съм взела нито стотинка от КТБ. Атаката явно идва от наблюдаващия прокурор Иван Гешев, за когото казах, че той взема страна, обясни Колтуклиева.

Аз се издържам с медийни проекти, продуцирам реклами, телевизионни филми и проекти, имам собствен уеб сайт, изреди Колтуклиева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4862 |11.11.2014 Градският прокурор се самосезира за тефтерчетата на Филип Златанов . 23| 13240 |10.11.2014 Кольо Босия пред Фрог: Главният прокурор е най-големият престъпник . 10| 7368 |21.10.2014 Самоуби се бившият зам.- главен прокурор Христо Манчев . 0| 5531 |21.10.2014 Жекова даде на прокурор "Бяла – север"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads