Реклама / Ads
12| 4934 |26.08.2021 НОВИНИ

Коментари във Facebook: Трифонов ще ”почете” обществената медия

.
Слави Трифонов Източник: БГНЕС
От Българската национална телевизия обявиха, че лидерът на ”Има такъв народ” Слави Трифонов ще даде специално и първо телевизионно интервю този петък пред обществената медия. Тази новина породи разнопосочни коментари в социалните мрежи.
 

Кой връща Бойко Василев от отпуск? Емил Илиев Кошлуков. Защо? За да интервюира Слави Трифонов, който се срива като доверие. Кошлуков е преторианеца на Доган в медиите. Какво ни внушават Райчевци и Сие? Че партиите на протеста губели подкрепа. ИТН НИКОГА не е била партия на протеста. ДБ расте като подкрепа. ИБГНИ пак влиза - значи изводът е пожелателен. Трифонов ще се опита да спаси потъващия кораб на ИТН като обвини другите, ДБ, Планетите за собствените си грешка. БНТ обслужва мафията. Казах - последният му шанс бе третия мандат. След това ИТН тръгва надолу, както и всички други проекти на СТ - шоу, телевизия, бенд.

 

Илиян Василев, Facebook

 

Разбирам, че утре БНТ ще излъчи извънредно интервю със Слави Трифонов (след "По света и у нас").


Всичко хубаво, всички искаме интервюта със Слави Трифонов. Той не дава (освен на Волгин и явно сега на Бойко Василев). Но каква е причината - да се пренарежда програмата на обществената телевизия, щом някой партиен лидер е решил да говори. Това достатъчен аргумент ли е?


Джипка моделът изглежда не просто не е катастрофирал, ами си става обичайност. В която просто не лъчим (формално) от джипка.

 

Полина Паунова, Facebook

 

Екипът на предаването "Панорама" по БНТ е в лятна ваканция до 7 септември. За да интервюира Слави Трифонов, връщат от отпуска Бойко Василев. Разговорът между двамата ще се излъчи веднага след новините в петък, под името "Специално - Слави Трифонов пред БНТ"!


Не е "Панорама", защото не е на живо и няма други събеседници в студиото, няма и граждани пред входа, които покрай искането на Кошлуковата оставка, се случва да освиркат и някой гост.


Такова г.золизане се полага само на много важни за шефовете на Куши персони!

 

Да, знам, че Куши е човек на агент Сава. Пробемът е, че и Слави също...

 

Весислава Танчева, Facebook

 

Специална новина в Новините на БНТ: Утре, в Панорама, в специално интервю, ще говори СЛАВИ.


Ама СЛА-ВИ, бе! Лично! Проговаря! И царят не издържа толкова време да мълчи!
СЛА-ВИ ще говори не като участник в студиото (като хаджи Тошко да се обръща към събеседниците с "абе, пич!"), а със специално свое време, веднага след новините - досущ като президент, главен прокурор. Що молби и кандърми са били, що уговорки...
В пика на своята световна известност, Чарли Чаплин обяснил защо не ходи по личните партита на богаташите и известните: "Докато си в техните кухни, те никога няма да са на твоите филми!"


За Панорама интервюто е гарантиран рейтинг и медийна победа - при всички условия на интервюирания, интервюто все пак се случва. Онова, което няма да чуем обаче е, че партията И Така Нататък (ИТН) даде всичко от себе си, за да се отърве от непоносимата тежест на управлението. Организирано и целенасочено партийните лидери направиха необходимото, за да отблъснат достатъчен брой избиратели, за да останат в опозиция в следващия парламент. И тогава вече да се развихрят с шоуто, за което те бяха готови още от първите избори. Това е всичко, което могат и което някога ще предложат - шум и шоу.


Приятно ни гледане на ЕКС-КЛУ-ЗИВ-НОТО интервю в Панорама Чудя се само дали интерюиращият ще е по-мек от Петър Волгин по БНР или дори по-мек от Опра Унифри срещу самоотлъченото полу-кралско-полу-цветнокожо семейство, мигрирало по Америките.

 

Лияна Панделиева, Facebook

 

Държавната телевизия ще излъчи като извънредно в програмата си интервю с български партиен лидер. Малко като пресконференцията на колегите му преди време. Въпросът е дали и останалите партийни лидери трябва да започнат да гледат лошо и да се изолират кой в джип, кой в телевизия, за да се ползват от екслузивни привилегии.

 

Генка Шикерова, Facebook

 

"7/8" ТВ ще се мести в БНТ или Куши ще става директор там след новите избори е въпросът?! Освен ако има голяма новина: Славчо, но вече не от дивана, а от ефира на К1 и във времето на "Панорама" ще подкрепя третия мандат..., но само при определени условия!
Абсурдите в парламентарната република продължават с пълна сила, като вече стигат нивото на гротеска, доколкото гражданинът Трифонов не е нито премиер, нито президент, нито прдседател на НС, нито дори министър или депутат, за да получава възможност в най - гледаното ефирно време в Обществената телевизия да си прави собствена и партийна реклама, съвсем безплатно при това! С ИТН дори не е мандатоносител в третия мандат.
КОЙ поръчва музиката?

 

Адв. Велислав Величков, Facebook

 

В един по-добър свят Бойко Василев започва утрешната "Славирама" с въпроса: "Ма къв си ти да ми прекъсваш отпуската, бе?!! Като какъв се водиш за прекъсвач???!"

 

Христо Комарницки, Facebook

 
 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 62233 |26.08.2021 Доживяхме! Слави Трифонов с първо телевизионно интервю . 9| 24637 |26.08.2021 Първан Симеонов: Опозицията е сигурно убежище за Трифонов, а Кирил Петков набира мощ . 9| 4285 |24.08.2021 Хаджигенов за полицейското насилие: Тези кадри са били на разположение на прокурор Трифонова . 19| 4963 |22.08.2021 Хаджигенов: Когато президентът връчи третият мандат - задължително разговори с Трифонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads