Понеделник, 27 Май 2019, 11:17
Реклама / Ads
Frognews
0| 3821 |26.05.2018

Компаниите от групата ЧЕЗ публикуваха политиките си за поверителност

.
Компаниите от Групата ЧЕЗ в България актуализираха своите политики в съответствие с европейския регламент за защита на личните данни, който се прилага от 25 май 2018 г.

Политиките за поверителност са публикувани в секциите „За нас“ на сайтовете www.cez.bg и www.cez-rp.bg. В тях се определят субектите на данни, категориите лични данни, целите на обработка, сроковете за съхранение на данни и реда за упражняване на права по отношение на личните данни - достъп до информация,  коригиране на лични данни, изтриване и т.н.

 

„За нас защитата на личните данни е съществен въпрос, поради което предприехме необходимите мерки, за да адаптираме политиките си в съответствие с еврорегламента. Всеки, който има въпроси, касаещи обработването на личните му данни, може да се обърне към мен. Поемам ангажимент всеки въпрос да бъде разгледан във възможно най-кратък срок и в рамките на един месец от получаване на точно формулирано заявление да бъде предоставена информация за предприетите мерки“, каза Лазар Чифлигаров,  който бе назначен за директор „Защита на личните данни“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

 

Клиенти, служители и партньори имат възможност да се обръщат към него по всички въпроси, свързани с обработването на лични им данни и спазването на техните права. Заявленията им могат да бъдат подадени лично в клиентски център на ЧЕЗ, по пощата с нотариално заверено заявление на адрес гр. София 1784, бул. „Цариградско шосе“ 159 или по електронна поща на адрес privacy@cez.bg чрез подписано с квалифициран електронен подпис заявление и съобщение. Отговорът ще бъде изпратен по посочен в заявлението начин.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Компаниите на ЧЕЗ успешно преминаха одита за подновяване на сертификатите по стандарта ISO 9001:2015 0| 4434 |05.04.2018 . Станишев: Удо Булман ще бъде силен лидер на Групата на социалистите в ЕП 0| 5429 |21.03.2018 . Станишев кани лидера на Еврогрупата в София за дискусия по присъединяването ни към еврото 0| 4137 |21.02.2018 . Изявление на ръководството на групата на ЧЕЗ за решението на КЗК 1| 3190 |21.12.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах