Реклама / Ads
2| 4237 |20.06.2016 НОВИНИ

Корман Исмаилов: РБ още няма имена за президентска двойка

.
Корман Исмаилов
Надявам се да номинираме единна кандидатпрезидентска двойка и търсим формулата да вървим напред. В групата имаше престрелки, имаме и опозиционно крило, но ще търсим решение.Това заяви в ”Лице в лице” председателят на партия ”Свобода и достойнство” Корман Исмаилов.
 
Имаме противоречие дали конгресът да бъде преди изборите или след изборите. Няма съгласие между по-големите партии в РБ. Мисля, че в края на юли ще се обединим около една кандидатура. Исками се да е и по-скоро, каза още той.

Не изключвам от партиите да има номинации на изявени политически фигури, както и на фигура с ясно изразен граждански профил.Имена ще започнем да обсъждаме предстоящите дни и седмици, посочи Исмаилов. Профилът ще е по-десен, обясни Исмаилов..

В момента не бих се ангажирал да коментирам имена, така той отговори на въпрос дали има номинация на Петър Стоянов.

Има различна оценка както за блока, така и за правителството. След тези избори ще направим задълбочен анализ за да видим коя линия ще надделее - проправителствената или опозиционната. Има шанс да продължим напред заедно, дори да търсим формула за разширяване, смята реформаторът.

Той коментира и темата за обща черноморска флотилия на България, Румъния и Турция срещу Русия. Бях изненадан от информацията, че ще се прави обща флота срещу Русия. Това нещо бе подмяна на определени тези. България е била последователна в своите действия и никога не би предприела резки инициативи. Не стои въросът да се конфронтираме с Русия. Но е факт, че НАТО реорганизира своите сили на Източния си фланг. Струва ми се, че реакциите му / на премиера Борисов/ са повече реакции на журналистически тези и коментари.Силна е хибридната война на територията на Румъния и България. Тук все още има силно руско влияние, коментира той.

Факт е че политиката на турската държава се дистанцира от Доган.Той балансира умело между различните интереси. Нашето усещане е, че ДОСТ има бъдеще. Някои от хората ще подкрепят ДОСТ. Важно е да правят свободно своя избор, смята лидерът на партия "Свобода и достойнство".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4384 |19.06.2016 И. Йотова: ЕК няма да възстанови средства по ПРСР . 0| 4237 |16.06.2016 Фрог установи: В турските медии няма нищо за отказа на Анкара да приема имигранти . 10| 4132 |15.06.2016 Плевнелиев: Няма да забравим румънски войници, които загинаха за Освобождението на България . 1| 4147 |15.06.2016 ЕК: Няма спрени еврофондове за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads