Реклама / Ads
4| 4246 |22.09.2016 НОВИНИ

Корнелия Нинова: Българи, бъдете горди и не навеждайте глави пред никого

.
„Честит празник, българи! Бъдете горди и не навеждайте глави пред никого, освен пред героите ни“. С тези думи председателят на БСП Корнелия Нинова се обърна към всички българи в Деня на Независимостта.
 
По повод предстоящите президентски избори, Нинова подчерта, че ген. Радев е единственият различен кандидат – чист и почтен човек, защитавал държавния суверенитет, националния интерес и спокойствието на хората. „Целият му живот е минал по този начин и той ще продължава да бъде такъв човек и напред“, каза още председателят на БСП. Тя подчерта, че зад двойката ген. Румен Радев-Илияна Йотова застава огромна човешка и професионална енергия.

„За мен е чест да бъдем заедно тук на този ден. Преди 108 години държавниците ни показаха, как трябва да се мисли и работи за България. Те ни завещаха един силен пример“. Това заяви кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, по време на честванията по повод 108 години от обявяване на Независимостта на България във Велико Търново. Той подчерта, че думата независимост означава много и точно сега имаме огромна нужда от нея, нужда от промяна и да се направи решителна крачка напред. „Ние вече започнахме тази крачка в името на настоящето и бъдещето на България, с отговорна позиция и грижа за нашия народ“, каза още ген.  Радев. Според него трябва да има независима президентска институция, която да има една единствена зависимост – интересите на България и българския народ. „Тази институция трябва да обединява и гради партньори и приятели, а не врагове. Имаме нужда да бъдем заедно в тази кауза“, категоричен е кандидатът за президент. Той е на мнение, че залогът за тези избори е много голям, но единствената алтернатива за промяна е двойката ген. Радев и Илияна Йотова.

„Нямаме право да отстъпим, защото зад нас е България“, допълни той и благодари на членовете на Инициативния комитет за подкрепата и подчерта, че това са видни обществени личности от Велико Търново, с които ще работи с удоволствие.

„Мое призвание е да защитавам честта на пагона. Затова подкрепям и ген. Радев. Той мисли държавнически и ако бъде избран за президент ще защитава интересите на страната и народа“, допълни ген. Цветан Харизанов, председател на Инициативен комитет за подкрепа на кандидата за президент.

Корнелия Нинова и ген. Радев участваха в празничното шествие и полагане на цветя на паметника „Майка България“ във Велико Търново. На събитието присъстваха и Валентин Ламбев – председател на БСП-Велико Търново, Деница Златева и Весела Лечева – членове на ИБ на БСП и Мариана Бояджиева – народен представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8493 |21.09.2016 Нинова: Ще гърмят още скандали, сферите са много чувствителни . 6| 5299 |20.09.2016 Нинова: Началото на промяната се казва ген. Румен Радев . 3| 4030 |13.09.2016 Нинова: Правителството унижава България . 1| 4998 |31.08.2016 Нинова: Време е за промяна. ГЕРБ е статуквото, ние - алтернативата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads