Реклама / Ads
30| 9013 |05.10.2022 НОВИНИ

Костадинов гони журналисти от пресконференцията си и им се закани с нов закон

.
Костадин Костадинов
Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов и още трима негови съмишленици напуснаха скандална пресконференция, която трябваше да дадат в залата на БТА. Причината е, че Костадинов поиска журналистите на „Дневник“ да напуснат залата. Той предупреди няколко пъти, че ако това не стане, ще си тръгнат те, което в крайна сметка се случи.
 

Не желаем да сме в една зала с медия и да ни отразява тази медия, която изкривява общественото съзнание и манипулира, финансирана отвън. Ние сме давали информация и интервюта на чужди медии, защото е нормално и не сме изолационисти. А на такива, които се представят за български, а защитават реално чужди национални интереси – не. Ние не искаме да имаме нищо общо с жълто кафяво отходни канали на американското посолство. Имаме принципи и моля, представителите на тази медия, ако има такива, а виждам, че има представители на „Дневник“, да напуснат. В противен случай прескоференция няма да има, каза Костадинов.


Впоследствие той влезе в спор с журналистка от „Дневник“ и повтори: Много моля, да напуснете. Не желаем да имаме нищо общо с представители на жълтата преса. Ако не напуснете, няма да има пресконференция, ние спазваме принципите си. Не искам да споря, просто казах нашето мнение и моля то да бъде уважено. Няма да стоим, да гледаме, ще изчакаме още една-две минути. Вие не сте медия, вие сте фалшиви новини, такива, които манипулират и изкривяват съзнанието. При цялото ми уважение към всички останали, няма да направим компромис.

 

"Подготвили сме законопроект всяка такава медия да се легитимира като чужд агент....Медиите на Пеевски са едно и също с медиите на Прокопиев", посочи той, но не отговори на въпроса защо не е изгонил медиите на Пеевски от пресконференцията, каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2959 |05.10.2022 Започва разполагането на жилищните фургони в района на наводненията . 18| 67142 |04.10.2022 Платформата ”Лъжеш ли”: Костадин Костадинов постави рекорд по лъжи в предизборната кампания . 2| 3840 |02.10.2022 Слави Василев не смятал, че у нас имало пропутински партии. Костадинов бил професионален политик . 3| 2935 |02.10.2022 Костадинов: Налага ни се да разговаряме с хора, които не вземат рашения сами

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads