Реклама / Ads
8| 4305 |09.10.2019 НОВИНИ

Красимир Кънев: Опитах да преброя лъжите на Джамбазки, но не успях

.
Красимир Кънев
Октомври 2017 година същите от ВМРО искаха от главния прокурор да ме съди за вредителство. Преди това писаха на НАП да ми правят проверка. Свикнали сме . Чудя се каква е целта на тази акция. Предизборната кампания струва пари. А такива кампании не струват пари.
 

Това каза председателят на БХК  Красимир Кънев пред Люба Кулезич по Евроком. Той допълни: Тези хора се борят за малка ниша в нашия политически живот. Тя е с влияние в политиката, затова не е безобидно. Такива хора има навсякъде в Европа. Помъчих се да преброя на пръсти колко лъжи ще изкаже Джамбазки. Но не успях. Това е маниерът му на работа. Тази организация е въплащение на сталинизма. Тези патриоти са пълно въплащение. Дали са неонацистки или неокомунистически, разликата не е голяма. Въпросът е защо са толкова близо до управлението у нас. В чужбина тези партии са маргинални. А тези тук имат зам.-министър председател.

 

Защо хора като Джамбазки  в Германия дори лежат в затвора, а тук са на високи постове. Хората, които защитаваме , може да са извършили престъпление, но след това те са станали жертви на престъпление.  Защитаваме стъпканите хора от нашето общество и хора, които нямат достъп до институциите.

 

При Полфрийман имаше една необходимост и едно съвпадение. Още по време на наказателното производство имаше политически шум. Жертвата бе на високопоставен български политик. Имаше атака срещу реформаторското крило в съюза на съдиите. Имахме и избор на нов главен прокурор. Как е мислимо, че съм плащал. Когато каним правни професионалисти ние никога не каним само съдии. Каним прокурори, полицаи, НПО-та. Никога не сме плащали, за да идва някой на семинар. Това са проекти, финансирани от ЕК. Как ще плащаме?

 

Не познавам кой е номинирал Джок Полфрийман за човек на годината. Някаква жена от Австралия беше. Агенти на ДС също са печелили награди. Даваме шанс на всички да бъдат номинирани. Журито са външни хора. Публиката е завладяна от тези, които са на власт. Едно и също се говори: „Тези защитават само престъпници и малцинства“. Ние не защитаваме престъпниците, а техните човешки права и то само в най-крайни случаи. Завъртя се и историята със соросоидите.

 

ЕСПЧ вече е осъдил България по дела, идентични на Джок Полфрийман. Той не може да бъде държан в Бусманци.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4273 |07.10.2019 Адвокат Красимир Босев е мишената на атентата в Монтана . 3| 4826 |20.09.2019 Полк. Красимир Станчев е шеф на НСО . 6| 4406 |16.09.2019 Красимир Вълчев: Няма политика на джендъризъм и отнемане на деца . 1| 4915 |11.09.2019 Красимир Янков: ГЕРБ създават лични кметски преторианци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads