Реклама / Ads
65| 5704 |27.06.2013 НОВИНИ

Кутев: БСП е най-демократичната партия в момента

.
Антон Кутев Източник: Булфото
Това, че хората са на улицата не е хубаво. Веднъж излязат ли хората на улицата, те виждат, че придобиват една власт, която никога не са имали. Отвориш ли тенджерата под налягане, налягането излиза.
 

Това коментира пред бТВ депутатът от БСП Антон Кутев. Той припомни, че майчинските са вдигнати и че в скоро време ще купуваме по-евтин ток. Редица закони очакват да бъдат взети, каза Кутев и отбеляза, че това е спешна работа на парламента.

Хората по селата имат проблем, че със 150 лева на месец не се живее. Тях не ги интересува каквато и да е перспектива, на тях дори образование не им трябва. Моите избиратели на село се нуждаят от храна, от това да оцелеят. Така наречените гафове, те ще бъдат част от всяко управление.

Иван Иванов бил от СИК, ама аз го познавам и той е много добро момче, защити той назначеният и после уволнен зам.-министър на вътрешните работи. Може да имаме и два месеца във властта, може да имаме и три години. Важното е да вършим работа. Не знам дали имаме кредит на доверие, надявам се да го имаме. Важното е, че парламентът работи.

Кутев разказа как е излязъл в сряда от парламента, наричали го червен боклук, а "един от по-суфистицираните протестиращи, явно с медицинско образование", му пожелал десетки болести. Наричали "червена свиня" и дъщеря му в английската гимназия. По думите му протестите са платени от политически партии. Аз не искам да бъда заложник на нищо друго, освен на собствената си съвест, заяви Кутев.

БСП остава най-демократичната партия в момента в парламента. Това, че има различни мнения в партията, е нормално. Важното е, че столетницата няма да се разцепи. Няма как да търсим подкрепата на хората, които ги няма в парламента. Не може в европейска държава лидерът на най-голямата партия да излезе публично и да обяви, че лидерът на друга партия е искал да го убие. Този човек няма доказателства за това. Той не бива да остава в политиката, категоричен беше Кутев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 4961 |24.06.2013 Н. Нейнски: Аз съм за нова дясна партия, не коалиция! . 49| 5772 |18.06.2013 Местан: ДПС не се чувства като партия в управленска коалиция . 138| 6327 |16.06.2013 Антон Кутев: Ако през 2001 г. имаше гражданско общество, Борисов нямаше да стъпи в МВР . 72| 6874 |05.06.2013 А. Кутев: Милионите са в апартаментите ви; Цветанов: Давахме за благотворителност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads