Реклама / Ads
2| 2479 |17.10.2024 НОВИНИ

Лиъм Пейн от One Direction почина след падане от хотел в Буенос Айрес. Певецът бил под въздействие

.
Лиъм Пейн, бивш член на бойбандата One Direction, е починал, след като е паднал от третия етаж на хотел в Буенос Айрес, съобщава полицията. Той е бил на 31 години.
 

Смъртта на Пейн е настъпила в сряда в хотел на улица „Коста Рика“ в квартал Палермо, се посочва в изявление на полицията, предаде CNN.

 

От полицията в Буенос Айрес съобщиха, че служители от полицейски участък 14Б са отишли в хотела в сряда следобед, след като са получили обаждане на телефон 911 за агресивен мъж, който вероятно е бил под въздействието на наркотици или алкохол. В изявлението на полицията не се посочва, че това лице е Пейн.





Според видеоклипове, публикувани в социалните мрежи от концерта, Пейн е бил видян в Аржентина, където е присъствал на концерта на бившия си колега Найл Хоран на 2 октомври.

 

Наскоро той е отпразнувал 31-ия си рожден ден в Обединеното кралство, според видеоклипове, публикувани в неговия Snapchat. Пейн е роден в Уулвърхемптън, Уест Мидландс, и е най-малкият от три деца. Той е възпитаник на колежа „Сити ъф Уулвърхемптън“, където учи музикални технологии.

 

Пейн е най-известен като член на известната британска бойна група One Direction. Групата, в която влизат още Хари Стайлс, Зейн Малик, Луис Томлинсън и Хоран, се сформира за първи път през 2010 г., след като всеки от членовете ѝ се появява в британската версия на риалити състезателното шоу „X Factor“.

 

През 2015 г. групата „One Direction“ обяви, че прекъсва дейността си. По-късно Пейн издаде дебютния си солов албум през 2019 г., озаглавен „LP1“. През май 2023 г. Пейн обяви, че работи по нов албум, за който е „наистина развълнуван“, и сподели, че планира турне.

 

Той беше открит за миналите си борби със злоупотребата с наркотични вещества и говореше, че през лятото на 2023 г. ще завърши лечение и ще бъде шест месеца трезвен.





Турнето трябваше да започне в Южна Америка през септември същата година, но Пейн трябваше да отложи планираните дати, след като получи бъбречна инфекция.

 

През март тази година Пейн издаде песента „Teardrops“.

 

Пейн има син, роден през 2017 г., който споделя с бившата членка на певческата група Girls Aloud Черил Коул.

 

Във видеоклип, споделен в YouTube през 2023 г., Пейн разказва за любовта и привързаността, които изпитва към сина си Беър.

 

„Той е страхотен. Той расте твърде бързо“, сподели тогава Пейн. „Той е много по-интелигентен, отколкото мисля, че някога ще бъда. Той е чудо.“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 2639 |17.10.2024 Европейският съвет днес: Зеленски представя плана си за мир, обсъжда се и връщането на незаконни мигранти . 4| 17470 |17.10.2024 Еврокомисията: България и Северна Македония препотвърдиха ангажиментите си за Коридор 8 . 3| 5216 |17.10.2024 Вълка и милионите от ББР: Румен Гайтански ще обжалва задържането си под стража . 0| 2178 |17.10.2024 Днес ще бъде предимно слънчево. задържа се сухото време

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads