Реклама / Ads
5| 8356 |15.10.2019 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ получи 50-та призовка от МВР, искат да го регистрират като бандит

.
Георги Георгиев
Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев получи 50-та поред призовка за тази година от МВР. Това стана ясно от негов пост във Фейсбук.
 

Ченгетата този път са го привикали, за да му направят полицейска регистрация като на бандит. Това стана ден, след като се разбра, че сдружението е осъдило окончателно НАП, които отказаха да предоставят информация за размера на несъбрания корпоративен данък. След решението на съда те ще бъдат принудени да го направят.

 

„Получих призовка номер 50 за тази година. За явяване за принудителна полицейска регистрация. Битката с мафията и слугите и се води на всички фронтове, всеки ден. Огромна част от тази битка остава скрита, дори не може да си представите през какво минават бойците ежедневно. Това е част от цената, която плащаме за битките си срещу дебелите. Ние имаме Истината, те имат цялата власт и институции-бухалки. При тези битки не се правят селфита, няма лайкове, няма речи и плакати, нито медии и камери, нито стотици хора около теб да ти пазят гърба, или да те аплодират.


С мафията с мирни манифестации и пърформанси няма да се преборим. Ще ви разхождат по паветата докато дебелите стават все по-дебелите, а нас ми смачкат. В ход е офанзива за унищожаване на последните истински ядра на съпротива.

 

Дебелите затягат примката. Разбира се, че няма да се явя и по тази призовка. Не участвам в бухалковите сценарии на мафията. Предполагам, че до дни ще бъда задържан, това е целта им, която се опитват от години да постигнат. Когато се случи, БОЕЦ ще продължим своите битки. Има колеги, които дублират моята дейност и контакти и ще продължат, като буквално за часове ще поемат дейността. Най-важното! Трябва да се съберем и да спрем назначението на Гешев. Да попречим на мафията да си осигури още седем години безнаказан грабеж. На 24.10 – денят на избора на Гешев, в 9.30ч. – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! Стоп Гешев. БЕЗ СТРАХ!“, отбелязва Георги Георгиев.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4216 |11.10.2019 Полска писателка и австрийски творец получиха Нобеловите награди за литература . 4| 4082 |07.10.2019 Компютърен талант от ”Харвард” получи голямата награда ”Джон Атанасов” . 12| 4313 |25.09.2019 Грета Тунберг получи Алтернативна Нобелова награда . 10| 4145 |25.09.2019 Правосъдният министър не знае дали Полфрийман е получил документи за самоличност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads