Реклама / Ads
25| 7454 |18.11.2020 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ: Важна победа! Ще докажем и разобличим всички лъжи на Иван Гешев

.
Георги Георгиев
За един пробите каскет! ВАЖНА ПОБЕДА! След година и половина борба и две спечелени съдебни битки, вчера БОЕЦ извоювахме и получихме поредната порция информация от СГП за ”дейността” на Гешев.
 

Получените документи имат изключително важна стойност и затова определяме спечелването на тази битка и получаването им, като важна победа. Разкриваме съзнателно и старателно укриваната информация и разбиваме омертата на прокуратурата за позора и лъжите на Гешев.


Доказваме с официални документи и факти, че "данните за постиженията на Иван Гешев" от Атестационната комисия към ВСС, както и от самият него по време на изслушването му, като единствен кандидат за главен прокурор са лъжи. Целта е била Висшият съдебен съвет и българското общество да бъдат заблудени за качествата на кандидата Гешев и той да бъде избран за главен прокурор. Подобен скандал няма аналог в съдебната история на България и потвърждава нашата позиция, че процедурата по избор за главен прокурор в България през 2019г. е опорочена и манипулирана.


В поредица от материали ще публикуваме данните, като ще докажем и разобличим всички лъжи на Иван Гешев. Освен избранник на Пеевски, Борисов и мафията, Гешев се оказа и обикновена калинка. Изборът му е компрометиран заради фалшифицираните данни за неговите "успехи".


Освен огласяване и разобличаване на лъжите на Гешев, БОЕЦ ще предприемем и действия по "импийчмънт" на Гешев и стартиране на нова процедура по избор на главен прокурор, като сезираме всички компетентни институции, включително и международни.
В приложеният линк - сигнала на БОЕЦ до Брюксел и Лаура Кьовеши от началото на тази година. Този сигнал, заедно с други сигнали на БОЕЦ и др. организации и медии през последните години, както и гражданските протести доведоха до безпрецедентната Резолюция на Европейският парламент срещу корупцията в България и ситуацията с върховенството на закона.


Има смисъл, битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове - сигнали, акции, блокади, дела, протести! Последвателно и без компромиси. Продължаваме!
Следете страницата и сайта на БОЕЦ. Не може да си представите за какви нагли лъжи става дума.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8821 |14.10.2020 БОЕЦ: Иванчо, дръж каскета. Ще сме пред Партийния дом /видео на живо/ . 5| 7410 |18.09.2020 БОЕЦ: Гешев се клонира във ВСС . 35| 13656 |07.09.2020 Георги Георгиев, БОЕЦ: Борисов, ще бъдеш първият български премиер позорно свален от власт, осъден и вкаран в затвора . 26| 5910 |07.09.2020 Лидерът на БОЕЦ припомни думи на Борисов: Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads