9|
				 4938
				|25.08.2019
				
								НОВИНИ
				
				Лидерите на Г-7 хапнали яхния с риба тон и баски сладкиш
									
				За добро начало на срещата на лидерит на Г-7 на снощната вечеря бяха поднесени специалитети от кухнята на баските, дело на местния майстор готвач Седрик Бешаде, познат от кухнята на Елисейския дворец, съобщи БНТ.			
			Лидерите вкусиха мармитако - яхния с риба тон, уловена в района, и баски сладкиш. За начало имаше пиперад - предястие с домати, чушки, иберийски хамон и прочутите люти чушки от село Еспелет, което днес видяха първите дами. Освен дегустация на местни вина, имаше и културна програма.
В Комбо-ле-Бен първите дами видяха къщата-музей на Едмон Ростан. Вила Арнага е построена от автора на "Сирано дьо Бержерак".
Още за хода на срещата четете ТУК.
Моля, подкрепете ни.
				
				Реклама / Ads
			
			
							КОМЕНТАРИ 
				
				Реклама / Ads