Реклама / Ads
1| 5163 |13.08.2014 НОВИНИ

Любовник закла 42-годишна жена в Шумен

.
Любовник закла 42-годишна жена в Шумен. Трупът й бе намерен след двудневно издирване в частен дом в града.
 

 

Вчера в полицията отишъл мъж, който заявил ,че жена му я няма от два дена. 42-годишната Небает, която живеела в кв. „Боян Българанов”, вчера е била открита заклана в къща на ул. „Ален мак” №67 в града, научи Topnovini.bg.

В жилището под наем живеел заподозреният за убийството Веселин, който имал връзка с 42-годишната жена.

Той наел квартирата в събота. Казал, че се казва Веско и работи в обществена пералня в София. 32-годишният мъж уверил, че ще се нанесе за по-дълго време, предплатил за една от стаите на първия етаж наема за месец и се настанил с багаж, сложен в две големи найлонови торби за пазаруване. Пред хазяйката мъжът споделил, че има приятелка, която много обича, но в последно време тя се „дърпала” от връзката. Съседи казаха, че не са виждали жената да идва в къщата, не я е мяркала и хазайката.

 

След като се нанесъл в събота, Веселин излязъл към 3 ч. в нощта срещу неделя и се прибрал на развиделяване. При един от разговорите казал на хазяйката, че е водил 10 години по-възрастната си приятелка в квартирата, но в дните, докато обитавал квартирата, никой не е чувал разправии и скандали. Хазяйката не подозирала, че нещо не е наред, защото квартирантът не създавал проблеми. За последно Веселин бил видян към 17 часа в понеделник, разказа възрастната му хазяйка.

 

Вчера към 17 ч. в къщата на ул. „Ален мак” № 67 влезли криминалисти и открили безжизнения труп на 42-годишната жена на леглото в стаята, наета от Веселин. По тялото на жертвата имало прободни рани, една от която в областта на шията, а цялата стая била в кръв, разказаха съседи.

 

Стаята, в която е извършено жестокото убийство, е запечатана. Заподозреният за убийството Веселин се издирва от полицията, като по непотвърдена информация полицията е открила автомобила на Веселин. Колата е била намерена в района на военното училище в Шумен с ключове, оставени на таблото.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5027 |10.08.2014 Ужасно: мъж закла жена си в Петрич . 0| 5493 |25.07.2014 Пенсионер закла младата си любовница от ревност . 11| 8620 |06.06.2014 "Фемен" закла восъчния Путин . 0| 9417 |17.05.2014 Майката на изчезналата Валя: Не е пила антидепресанти, няма любовник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads