Реклама / Ads
4| 4466 |31.12.2014 НОВИНИ

Луд таксиджия влачи бургазлия по булевард

.
Архив
Бесен бургаски шофьор на такси едва не уби човек, след като го влачи заклещен в колата по бул. „Демокрация“ , в близост до дискотека „Плаза“. Екшънът се разиграл на 29 декември около 04,00 часа, разказа загрижена приятелка на 26-годишния Станимир, който от няколко години живее и работи в Германия. Дошъл си за празниците, но вместо да ги изкара весело и в компания ще превързва рани.
 

На пешеходната пътека до дискотека Plazza такси помете мой приятел. Беше около 04,00 часа сутринта, когато решихме да си тръгваме от дискотеката. Отидохме до седянката за таксита. След като видяхме едно, което светеше зелено, решихме да го хванем, но когато то спря и тръгнахме да се качваме, шофьорът се развика: „Махайте се, слизайте веднага. Таксито не е за вас, не виждате ли, че е заето?“, разказва пред „Флагман” Траяна Градинарова, приятелка на младежа.

Попитахме го, щом е заето защо спира и защо свети зелено, а шофьорът се ядоса. Аз, приятелката ми Евдокия и единият ни приятел от Германия – Антон успяхме да слезем, а другият – Станимир, остана в таксито. Единият му крак беше вътре в колата, а другият отвън, но водачът тръгна. Ние се развикахме да спре, за да слезе, но таксиметровият шофьор не го направи. Станимир падна от колата, охлузи се целия и му счупи задния прозорец като се завъртя при „слизането“, ако може да се нарече слизане. Ръката му беше в кръв, а шофьорът се обърна и се изсмя нагло, продължава Траяна Градинарова.

Дойде полиция и провериха бакшиша за алкохол – не беше пил, но с цялото си нахалство се развика: „Кажете му на тоя да даде 100 лева за прозореца и свършваме…“. Станимир не се съгласи, а полицаите извикаха линейка, за да прегледат ръката му, закараха го в МБАЛ-Бургас, където го превързаха и му изкараха медицинско. Вчера ни се обадиха от Районното, че таксиметровият шофьор е подал жалба. Как може такова нещо, няма ли закони в тази държава?“, възмущава се приятелката.

Регистрационният номер на наглия таксиметров шофьор е: А 6868 KX.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4188 |11.12.2014 Пътят от Пещера за „Свети Константин" затворен заради свлачище . 0| 4686 |24.11.2014 Свлачище предизвика канонада от скали и камъни край Арбанаси . 0| 4352 |28.10.2014 Свлачище събори къщата на шестчленно семейство . 1| 5172 |15.10.2014 Бургазлия отнесе условна присъда за снимки с голи девойки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads