Реклама / Ads
28| 3767 |14.07.2021 НОВИНИ

Мая Манолова: ”Изправи се! Мутри вън!” предложи служебният кабинет да стане редовен. Няма да подкрепим ГЕРБ или ДПС

.
Мая Манолова Източник: БГНЕС
“Служебният кабинет да стане редовен. Те се ползват с огромно доверие, знае се кой носи отговорността за него. Проведоха честни избори, които никой не оспорва. Това наше решение дойде като топлинен удар за бившия премиер, не знаем защо толкова се страхува.. “ Това каза Мая Манолова председателят на коалицията ”Изправи се! Мутри вън!” пред журналисти.
 

Манолова коментира, че Борисов очевидно не разбира от парламентаризъм и че решенията, които евентуално трябва да се предприемат в този момент са три: първо - Трифонов да предложи официално кабинет, второ - правителство от друга партия и трето - решението, което "Изправи се! Мутри вън! предложи, а именно служебният кабинет да стане редовен

 

"Да е ясно, ГЕРБ и ДПС няма да подкрепим!" - категорична е Манолова.

 

Тя коментира и всички хора, които в продължение на месеци бяха на улиците, протестирайки срещу корупцията и всичко случващо се в България с надеждата за по-добро бъдеще. "Хората от протестите казаха ясно какво искат - искат реформи".

 

Манолова каза, че и е крайно време промените да настъпят - в здравеопазването, при пенсиите, подкрепа за хората с увреждане и разбира се, съдебна реформа:

 

“Ние сме по работата, а не по постовете - час по-скоро парламентът да започне, пенсионерите чакат преизчисляване, хората с увреждания също очакват, малките бизнеси очакват , всичко това трябва да бъде продължено..”

 

Тя нито потвърди, нито отрече дали ще подкрепят  предлложеното правителството от Слави Трифонов. “За сега няма правителство на Слави. Ще има като го внесе в парламента, даде приоритети, цели, ще зададем въпроси и ще решим”

 

"Редно е да има разговори в парламента, а не монолози" - отсече тя.

 

Арман Бабикян сподели, че единственото правилно решение е да "имаме нормални разговори".




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 9357 |12.07.2021 Мая Манолова: Борисовият хленч звучи жалко . 3| 2974 |11.07.2021 Мая Манолова: Формациите на протеста повишават своята подкрепа . 2| 3272 |11.07.2021 Мая Манолова: Гласувах за решаването на проблемите на обикновените хора . 5| 3009 |09.06.2021 Манолова: Офисът ни е подслушван от август 2020 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads