Реклама / Ads
1| 3033 |12.01.2023 НОВИНИ

Мъж преби украинка, защото била „от друго стадо“

.
”Беше гола, боса. Обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не ѝ се разбираше нищо”.
 

Това разказват съседите в блок 117 в кв. "Хаджи Димитър" в София, станали свидетели на последствията от ужасяващия побой там в нощта на вторник срещу сряда.

След него насилникът се барикадира и до сряда на обед полицаи преговаряха с него да ги пусне, пише "Офнюз".

 

Информацията за инцидента се появи най-напред в БНР, по-късно МВР я потвърди пред БТА. И на двете места, както и в дописката на "Офнюз", акцентът беше барикадиралия се, а мимоходом се споменаваше, че преди това е изведена жена "за която има съмнения, че е станала жертва на насилие", пише "Дарик".

 

"Офнюз" разполага със снимки на пребитата жена. Те са ужасяващи. Няма да ги пуснем. Можем да ви уверим, че няма никакво съмнение дали е имало насилие. Кадрите са на обезобразена и смляна от бой жена, подута до неузнаваемост", пишат от медията.

Жената е украинка, говори много слабо български. С насилника са имали любовни отношения. Нанесла се е да живее при него преди около два месеца.

 

"Тя е поне втората жертва на насилника. Той се е нанесъл под наем в апартамента на осмия етаж не много отдавна. Преди 4 месеца той отново е пребил и изхвърлил от апартамента друга жена. Виждали сме го с още няколко жени, които живееха там за кратко и после изчезваха", разказват съседи. Те се съмняват, че и други жени са ставали жертва на чара и юмруците на насилника.

 

Биячът се казва Орлин Гигов и е бивш шофьор в МВР-болница. Има криминални регистрации. "Когато подадохме сигнала, дойдоха 25 полицаи, две линейки и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се", разказват съседите.

 

Откараха украинката, след това 5 часа се суетяха дали да влизат в апартамента, или да преговарят. Първоначално Гигов не давал признаци, че е в апартамента, след около 5 часа започнал да преговаря. Когато излязъл, имал резка на ухото. Твърдял, че украинката го е нападнала и той действал в самоотбрана. Последните 3 часа от "акцията" минали в шеги и закачки. Гигов и полицаите се потупвали по рамото и се наричали един друг "колега".

 

"Обясняваше им, че украинката е "от друго стадо", а те са колеги и полицаите одобрително хихикаха", разказват съседите. Казал още, че от 3 дни я бие и "у тъпия вход няма никой, дето да му каже "копче".

Въпреки информацията, че е задържан, Гигов си е у дома и шумно ремонтира вратата на апартамента си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 3875 |05.01.2023 Наглост! Атанасова каза на ПП да връщат мандата, защото губят времето на България . 3| 3730 |04.01.2023 Да помогнем на дядо Огнян, който беше пребит почти до смърт от крадци в дома му! . 3| 6374 |01.01.2023 От днес в Турция важи данъкът за пребиваване в страната . 2| 3182 |30.12.2022 Пребиха до смърт мъж от Куклен. Задържан е негов съсед

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads