Реклама / Ads
7| 3955 |16.06.2021 НОВИНИ

Маскирани пребиха с чукове мъж в центъра на София

.
Източник: БГНЕС
46-годишният Димитър Ивайлов е пребит в центъра на София на 11 юни от маскирани лица. Във вторник пострадалият е претърпял операция. Има множество травми по главата и контузия на единия крак.
 

Димитър Ивайлов влиза да пазарува в магазин в центъра на София. В автомобила му го чака жената, с която живее. Пред NOVA тя разказва за случилото се.

 

„Димитър мина отзад, за да остави покупките в багажника. В началото не виждах какво се случва. Той е усетил силен удар в главата. Погледнах в огледалото за обратно виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, защото в чантата имах голяма сума пари. Отворих задната врата, за да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук”, сподели Поля Малинова.

 

Дамата се е опитала да предоврати случващото се. По нейни думи маскираните са удряли приятеля ѝ с чукове по главата и по краката. Свидетел също опитва да ги спре, но маскираните нападат и него. Охранителни камери записват инцидента.

 

Димитър е с множество травми на лицето и счупвания на крака. Настанен е в „Пирогов” в много тежко състояние. Семейството подозира, че поръчители на нападението са конкурентна на тяхната фирма. През годините те многократно са ги тормозили, за което Поля и Димитър подават сигнали в ГДБОП, полицията и прокуратурата. Реакция обаче няма.

 

"Пукали са ни гумите, заливаха ни ателието с блажна боя. Лепиха ключалките с лепило. Преди година нападнаха мен. Засякоха ме на пътя и аз отбих. Слезе човек от колата, която ме засече, и ме удари. Спряха коли, автобуси. Човекът, който ме нападна, видя, че има много хора и си тръгна. Подала съм жалба във Второ РУ и знам кой ме нападна. Засега наказание за тези хора няма", разказва още Поля.

 

От прокуратурата заявили, че е образувано досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда. Разследването продължава, като от прокуратурата опитват да установят извършителя на деянието.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3076 |25.05.2021 Маскирани като полицаи нападат семейство в Монтана . 3| 3223 |23.04.2021 Въпреки обещанието на Гешев да не го допуска: Пребиха и ограбиха старец за 15 лв. . 9| 4480 |22.11.2020 Маскирани и въоръжени мъже обраха казино във врачанско село . 4| 7445 |14.10.2020 Съдия за делата в Европейския съд, свързани с операции на маскирани полицаи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads