Реклама / Ads
12| 8963 |11.05.2018 НОВИНИ

Методи Андреев за Фрог: ГЕРБ легитимира антинатовската кампания

.
Методи Андреев Източник: БГНЕС
В момента се провежда антинатовска кампания. И това не е случано, тъй като ген. Решетников е в България. ГЕРБ легитимира тази кампания. Това заяви пред Фрогнюз народният представител от 43-тото НС Методи Андреев по повод искането на Марешки и на част от Обединените патриоти България да напусне НАТО.
 

В момента ГЕРБ само на думи защитава евроатлантизма. С коалицията си с Волен Сидеров легитимира своето бездействие по отношение на амбициите на „Атака” и на „Воля”. ГЕРБ мултиплицира вредоносното влияние на тези политически партийки в българския политически живот.

 

В предишния парламент Борисов заяви, че разтуря НС, защото било ненормално в коалицията да има хора, които хем са в опозиция, хем са във властта. Днес една партия, имаща себе си за евроатлантическа, дава трибуна на най-ретроградните пропутински сили в България, които са против нашия евроатлантически избор.

 

„Атака” и „Марешки” до голяма степен чистят имиджа на Борисов. Той казва: „Аз съм против тяхната теза”. Истината е, че ГЕРБ се е снишил, защото не е евроатлантическа партия, а партия на олигархията, на обществените поръчки, партия, която толерира с бездействието си корупцията. Партия, която не желае да направи решителна крачка и да защити ценностния избор, който се съдържа в нейното име – за европейско развитие.

 

ГЕРБ се явява високоговорител и на „Воля”, и на „Атака” със своето бездействие и своята нестабилна пронатовска и проевропейска позиция.

 

ГЕРБ е партия на схемите, доказва го наглото изказване на Владислав Горанов пред еврокомисаря Вера Йоурова, който поиска да се обвърже разпределението на еврофондовете с върховенството на закона. Горанов в неговия нагъл стил заяви, че е против това. Той с това изказване призна, че у нас не може да има върховенство на правото.

 

По време на 38-то НС, когато НАТО бомбардираше Сърбия и българските граждани бяха против това, Иван Костов и Петър Стоянов взеха тежко и непопулярно решение – подкрепиха коалицията на НАТО и без да сме негов член и на ЕС не позволиха на руските самолети да минат през България. Не се съгласиха на наша територия да пуснат бежанци от Албания. Направиха ценностен избор, който бе против техния тесен политически интерес. Такова нещо в ГЕРБ няма – няма ценностен избор, няма ценностна система.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6518 |11.05.2018 Д. Божилов за Фрог: Квесторите на КТБ дадоха на „свои” хора по 200 хил. лв. от ФГВ . 0| 4361 |11.05.2018 Българската православна църква почита паметта на св. св. Кирил и Методий . 9| 9590 |09.05.2018 Страхил Делийски пред Фрог: Коалицията на патриотите приключи своя политически живот . 2| 5627 |08.05.2018 Само във Фрог: Съдия от СГС отложи дело за догодина, за да получи доживотната присъда на Сумиста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads