Реклама / Ads
0| 10066 |07.04.2022 НОВИНИ

Д-р Михайлов: Петков, Василев и Лорер са политически епизод, който няма основание в българския терен

.
Д-р Николай Михайлов Източник: стопкадър, bTV
Вижте, тези хора, както ги съцерзавам по неизбежност - г-н Петков, г-н Василев и г-н Лорер имат специфично излъчване, характерна аура - без всяко съмнение. Това са малко или много вносни хора - всеки със своята специфика. Едно впечатление прави - те са политически епизод, който няма основание в българския терен. Те сега ще стават партия. Вероятно някой им е казал и са го послушали - без партия стават летливи. Това мнение изрази психиатърът д-р Николай Михайлов пред bTV.
 

Относно македонския въпрос д-р Михайлов коментира: "Според мен не съществуват български политици в комплект, които биха могли да устоят на натиска около националния въпрос, защото българите очакват това достойнство да бъде защитено на всяка цена. Хората се наричат българи - едно голямо семейство с памет, което не може да се забрави. Следователно щом една нация се изгражда пълноправно в своята идентичност, тя се оказва в привилегирована позиция да диктува повече условия за развитието си"

 

"Българската политика е нещо доста измъчено, но най-измъчен е електоратът, защото е люшкан, изтощаван и чуван само от части. Политиците ни трябва да излъчват активен интерес и да впечатляват народа си, а не обратното. Въпреки това Кирил Петков има силует на щастлив юноша, който лъже по детски, докато Асен Василев е същият, само че с по-подредена реч", коментира Михайлов.

 

Той е на мнение, че останалите лидери в управляващата коалиция нямат лидерски авторитет и това, което ги държи на повърхността е усещането, че са един политически феномен.

 

"Те ще останат в съзнанието ни като нещо малко или повече случайно, като реплика за едно възможно бъдеще, но със сигурност не са тук, за да "свият гнездо" или да излъчват дилетантизъм, което е истинска беда", добави психиатърът.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 23534 |07.04.2022 Стефан Янев: Дава ли си сметка Асен Василев за последиците от изгонването на Митрофанова . 0| 3248 |06.04.2022 Асен Василев: До края на деня ще решим за изгонването на посланик Митрофанова . 0| 4215 |06.04.2022 Пеканов: Министерството на Василев предложи завода за батерии - авангардна и нереалистична идея . 0| 3161 |05.04.2022 Василев пред ЕКОФИН: Войната има изключително негативни икономически и финансови ефекти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads