Реклама / Ads
2| 3739 |04.06.2024 НОВИНИ

"Мис България" Елизабет Кравец ще си търси правата в съда за отнетата титла

.
Елизабет Кравец
Елизабет Кравец реши да обжалва пред съда отнетата ѝ титла "Мис България". Титлата ѝ бе отнета заради нарушен имидж на конкурса за красота.
 

Организаторите на конкурса отнеха титлата от Кравец, а причината за това е, че тя участвала в "дейности, които противоречат на ценностите на организацията".

 

"За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията, налагани от дадената ѝ титла. В резултат на това организацията "Мис България" понесе щети, накърняващи нейните бизнес отношения както с дълогодишни партньори, така и с нови такива", се казва в позицията на конкурса.

 

"С организатора на конкурса "Мис България" не съм говорила от месеци и за мен беше изненада този ход от негова страна, в който публично и без никакво предизвестие реши да публикува поредица от внушения и лъжи - категорична е Кравец в поста си. - Винаги съм вярвала, че това е конкурс за красота, а не за обслужване на нечии бизнес интереси. Задълженията ми по договора до момента са изпълнявани от моя страна и ако някой има друга гледна точка или претенции, винаги може да ги отправи към съда, каквато възможност е предвидена в точката за прекратяване на договора. Всички други опции са свързани с взаимно съгласие, каквото аз не съм давала. Предполагам, че зад това действие може да стоят финансови проблеми, наранено его или скрити договорки с партньори на събитието, но те не могат да бъдат прехвърляни на мен. Не е случайно, че в писмото не са посочени никакви аргументи или конкретни факти за този гняв", написа красавицата.

 

"Като доказал се спортист аз съм възпитана на отговорност и дисциплина. Точно такова отношение имах към тази титла и персонално към ангажиментите с организатора на събитието - допълни Кравец. - За съжаление това не беше двустранен процес и насреща не получавах нищо освен поставяне на нови условия, на които в даден момент спрях да обръщам внимание. Истината е, че всички мои постижения - 8-кратен шампион на България, 7-ма в света и втора в Европа по спортни танци, носителка на титлите "Мис Варна" и "Мис България" 2023 са благодарение на труда, постоянството и подкрепата на хората, които са до мен. Това дали ще мога да използвам една или друга титла няма да ме определи като човек. Няма да ме направи по-слаба или по-силна, няма да ме направи по-добра или по-лоша. Съветът ми към следващите участнички в ''Мис България'' е да внимават с подводните камъни, които г-н Санчез полага в отношенията си с момичетата!", заяви Елизабет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5159 |04.06.2024 Еurоѕtаt за пенсиите: Българинът е сред най-бедните, в Люксембург и Исландия са най-богатите пенсионери . 0| 2701 |04.06.2024 Политологът Даниел Стефанов: Посланията на Радев са разделящи в предизборната кампания . 0| 2747 |04.06.2024 Григор Димитров отпадна от новия №1 в света Яник Синер . 0| 4412 |04.06.2024 Ледени късове удариха Севлиево, Габрово и Дряново, утре пак бури и градушки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads