Реклама / Ads
24| 4641 |29.08.2023 НОВИНИ

Оплюха 17-годишната "Мис Варна", защото баща й е с украински корени

.
Елизабет Кравец, „Мис Варна” 2023 г. Източник: Стопкадър: Нова телевизия
Скандал и негативни реакции в социалните мрежи, след като 17-годишно момиче с украински произход стана новата „Мис Варна”. Елизабет Кравец казва, че за нея да спечели короната е сбъдната мечта.
 

„Много съм горда и щастлива. Благодаря на журито, че реши точно аз да нося тази титла”, сподели Кравец пред Нова телевизия.

 

Освен модата Елизабет е силно увлечена и по спортните танци. „Тренирам от 4-годишна. Вече съм 10-кратна шампионка на България. Представям страната на световната сцена”, добави младата знаменитост.

 

Момичето пристига у нас от Украйна още преди 10 години. Споделя, че баща й е наполовина евреин и наполовина украинец. Майката на Елизабет е българка, но украинският произход на миската генерира вълна от негативни реакции в социалните мрежи. Сред тях не липсваха и коментари на политици, което за нея е необяснимо.

 

„Като прочетох някои коментари и бях наистина в шок, защото няма смисъл изобщо да се коментира това, което изобщо не е свързано с конкурса”, посочи Кравец.

 

А що се касае до войната в Украйна, момичето споделя, че не приема каквито и да е конфликти и се надява военните действия там да приключат скоро.

 

Дългогодишният организатор на конкурса Мира Матеева е категорична, че политиката няма място в конкурсите за красота.

 

„Фокусът се измести от едно красиво, умно и талантливо момиче, което напълно заслужи тази титла и се пренесе в така любимата на всички тема - конфликта в Украйна. Мисля, че тук няма място за политизиране”, категорична бе тя.

 

Въпреки всичко Елизабет споделя, че чувства България, като своята родна страна. „Мечтая за успех в моделната кариера и да представя „Мис България” достойно”, заключи тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3437 |19.01.2023 Иранец обезглави 17-годишната си съпруга, осъдиха го на осем години затвор . 0| 3101 |25.07.2022 Доживотен затвор за мъжа, убил 17-годишната си доведена бременна дъщеря . 1| 3269 |26.01.2022 СГП ще разследва смъртта на 17-годишната Александра . 9| 5316 |26.01.2022 ГЕРБ и ДПС заедно оплюха бъдещия шеф на Тотото, Ива Митева им отговори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads