Реклама / Ads
9| 3336 |02.08.2023 НОВИНИ

Мис Стара Загора: Това е "градски манталитет". Остригват момичета още от 2015 г.

.
Сюжетът със малтретирани и остригани от мъже момичета в Стара Загора е още от 2015 г., заяви във видео в профила си в TikTok Мис Стара Загора 2018 г. Божидара Овчарова. Повод за острия й коментар е случаят с обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче.
 

Според разказа й става дума за “градски манталитет” и системно тормозене на жени от така наречения “силен пол”.

 

"Това е първия случай, за който разбирате вие. Далеч не е първия в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това и даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора. Това е манталитет. Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да може да започне да се говори за това нещо? Защо?", пита Божидара Овчарова.

 

Заради скандалния клип Районната прокуратура в Стара Загора се самосезира и започна проверка. От пресцентъра на обвинението заявиха, че са разпоредили органите на областната полиция да разгледат случая. Указано е да се снемат обяснения по обстоятелствата, касаещи посочените в публикациите посегателства, да се конкретизира времево и с точна фактология къде и какво се е случвало и по отношение на кого. В тази връзка ще бъде изискана справка от полицията в Стара Загора относно това дали има такава подадена информация в масивите на МВР за периода от 2015 г. до настоящия момент.

 

“Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, защото е типично по старозагорски. Голи снимки се разпространяват на момичета. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора, така че всичко в този живот се връща, разказва миската“, категорична е Овчарова.

 

“Знаете ли колко остригани имаше, знаете ли колко пребити имаше? Знаете ли колко градски легенди има?", пита ядосаната манекенка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2689 |02.08.2023 Прокуратурата разследва данни за насилие над жени в Стара Загора . 10| 2932 |02.08.2023 Акад. Денков: Шокиращо е безразличието към чуждата болка от длъжностни лица и гласовете на подкрепа към това деяние . 2| 2634 |02.08.2023 Министър Шалапатова: За следващия бюджет ще работим за цялостната подкрепа на всички уязвими групи . 5| 3038 |02.08.2023 Адв. Рангелов за случая от Стара Загора: Разширена съдебномедицинска експертиза може да наклони везните в друга посока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads