Реклама / Ads
62| 6961 |25.03.2012 НОВИНИ

Митко Стоянов знаел как да разпадне ПГ на Атака

.
Капка Сидерова
Капка Сидерова и синът й Димитър Стоянов учредяват Национал-демократична партия. Християнският празник Благовец бил знак за голямото бъдеще на новата формация. На учредяването присъства и дъщерята на починалата плевенска пророчица Вера Кочовска – Деси.
 

Тя е в партията, защото Капка била дала дума на Вера още преди време да се грижи за момичето, когато майката си отиде.

Основните цели на новата партия е отстояване и защитата на българския национален интерес във всичките му форми - социални и икономически. Твърде общата формулировка принуди наблюдатели и журналисти да наричат партията на Капка и Димитър „Атака-2”. Новата партия щяла да се бори за постигане на икономически растеж чрез усвояване на еврофондовете, свързани с дребния и среден бизнес. Пред свои близки Капка и синът й заявили, че ще смекчат тона и няма да бъдат агресивни като Волен Сидеров. За изказванията на лидера на "Атака", че новата партия е "един нещастен дубликат" на оглавяваната от него политическа сила, Капка напомни, че тя е един от създателите на "Атака"и определи нападките на Сидеров като "детски".

 

На свой ред Димитър Стоянов обясни, че най-лесният начин да разпадне групата на Атака било да напусне ЕП. Ако направи това, на 

негово място трябвало евродепутат да стане предания на Волен Десислав Чуколов, но за целта ще му се наложи да напусне българския парламент. Ако това се случи, на мястото на Чуколов пък депутат би станал Георги Мусев, който от своя страна е в инициативния комитет на Национал-декоматтическата партия.

 

Волен Сидеров

 

Докато те се усмихваха и омайваха симпатизантите си, пред румънското посолство в София Волен начело на няколкостотин души, атакува мераците на Букурещ да присвои 17 квадратни километра от водната ни територия.

 

Помолен за коментар на учредяването на нова партия от доскорошните му съпруга и довед син, той отсече кратко: „Предатели няма как да постигнат успех!”

 

Митингуващите пред румънската амбасада развяваха национални знамена и флагове на „Атака”. Те скандираха заплашителни думи към дипломатите от съседната нам държава. Скандиранията се редуваха от политически до националистически: „Не на румънските претенции", „ В България няма румънско малцинство" , „Няма да отстъпим територията си", „Николай Младенов да подаде оставка", „ЕС защитава румънската наглост" и др.


Пред своите поддръжници Волен заяви, че „Атака” е единствената политическа сила, която защитава българските интереси. Той допълни, че ако правителството не реагира остро, след два месеца Букурещ отново ще поиска водите ни с находища на газ и нефт. Румънците са нахални и нагли, отсече Сидеров, а съратниците му бурно го подкрепиха. След това допълни, че ако „Атака” и той поемат управлението на държавата, българите ще заживеят по-добре и по-спокойно. Сидеров припомни и думите на Левски: „Който предаде – куршум!”. Сега обаче времената били „педерастки”, а медиите възхвалявали бандити като герои. Освен това доброволно сме изпълнявали всякакви прищявки на чужди.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5406 |23.03.2012 Ковачки не знаел защо е в съда . 109| 6181 |23.03.2012 Стоянов брани СДС от Костов, настоява за развод . 150| 5838 |23.02.2012 Не пипайте ДДС-то за лекарствата, зове М.Стоянова . 75| 6057 |04.02.2012 П. Стоянов: Първанов подменя историята за 4 февруари 1997 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads