Реклама / Ads
29| 12512 |27.04.2021 ГЛАСЪТ

Моделът „Борисов“: лекари се бият за ваксини, в УНСС действат като политическа полиция

.
Моделът ”Страх”...
Падението е пълно! Лекари се сбили на опашка за ваксини. Не, не са виновни те – докарани са дотам, защото искат да помогнат на пациентите си, но здравният министър в оставка и шефът му в оставка забъркаха такъв хаос, че няма излизане. Този хаос те нагло представят за успешно справяне с ковид кризата. Толкова успешно, че поставихме рекорд по смъртни случаи и антирекорд по поставени ваксини…
 

Унижение и разпад на ценностите видяхме в УНСС. Там ректорът уволни известен с интелигентността си преподавател, който имА смелостта да критикува предизборното посещение на Борисов в учебното заведение по време на кампанията. Ректорът сега се чуди как да излезе от тинята, в която го набута премиерът, защото за мнозина е ясно, че той е бил „посъветван“ да изхвърли доц. Мартин Осиковски. Обяснението му, че преподавателят е уронил престижа на учебното заведение е безкрайно неубедително. И няма да мине и в съда.

 

Борисов се разграничава с 200 от подобни случаи - сакън, аз съм набожен и демократ, - но те олицетворяват модела, който той наложи: арогантност, бруталност и простащина, невиждани досега в родната история.

 

Напрежението и опънатите нерви между колеги медици и нелепото уволнение на доц. Осиковски са плод на господстващите все още аморалност и деградация от групичката "Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров". Те наложиха управление чрез страх. Ако у нас имаше върховенство на правото, а институциите защитаваха интереса на обществото и гражданите и всеки разпасал се тиранин-лилипут си получаваше заслуженото, тези извращения нямаше да се случат. За промяна на тази свинщина лелеят българите – тук и тези навън, - защото никой народ не заслужава да бъде третиран като безправна тълпа.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 15900 |04.03.2021 От 200 хиляди до 2 млн за място в листите – моделът „чекмедже“ триумфира . 62| 21397 |12.11.2020 Балтов, виж каква маркировка! Нищо, че нямаме лекари и здравна система . 36| 15848 |15.03.2020 Оставете лекарите да водят войната срещу коронавируса, стига грандоманщина! . 24| 38904 |06.04.2017 Моделът „КОЙ” изплува зад президента Румен Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads