Реклама / Ads
31| 6012 |23.07.2024 НОВИНИ

Москва ни удaри с климатично оръжие. Радев и патриарх Даниил да кажат: Левски глупак ли е?

.
Източник: БГНЕС
Три последователни удара с оръжие за масово поразяване нанесе Русия срещу България. Засега институциите пазят в тайна дали има увеличение на радиационния фон. Проверява се дали не се действа по останалите инструкции от времето на аварията в АЕЦ Чернобил или просто руските агенти в същите институции контролират информацията.
 

Но да караме поред.

 

Последният удар е възмущението на президента Радев от назначаването на бившия военен министър Николай Ненчев за изпълняващ функциите на управляващ българското посолство в Киев, Украйна. Длъжността се изписва толкова дълго, защото е използван трик от служебния кабинет, за да се заобиколи отказът на Радев да подпише указ за посланик. Защото Ненчев нямал качества за въпросния пост, категоричен е държавният глава. Не знам, може Радев да е прав… Но не казва какъв точно трябва да е новият посланик. Да е като неговите десни и леви ръце Николай Копринков, Димитър Стоянов или Пламен Узунов? Не мога да разбера, Радев страхува ли се от нещо та не казва какво не харесва на Ненчев? Всички са наясно, че Ненчев като министър искаше да ремонтира нашите МиГ-29 в Полша, вместо в Русия и заради това го влачиха по съдилищата дълго време. Накрая съдът го оправда, но не и Радев, очевидно. Освен това Ненчев смята Русия за агресор, а Украйна за жертва. Това държавният глава няма как да преглътне. И още нещо: когато Ненчев е бил министър Радев сигурно му е козирувал и е искал разрешение да остане в стаята, както е по устав. Как да не копнее сега да го унижи - много е по български.

 

Вторият удар е добилата широкомащабно отразяване „новина“, че гадните американци, които измислиха Кока-колата и хамбургерите, за да дебелеят нездравословно българчетата в чавдарска и пионерска възраст, са предизвикали пожарите у нас чрез системата ХААРП. Мрежата полудя от "справедлив" гняв срещу краварите, които искат да унищожат българите и да ни завземат територията. За какво им е като си имат почти 10 млн кв км територия, най-силната икономически държава са и с най-висок БВП – 25,4 трилиона долара. Да се чуди човек за какво сме им, освен Мъск да ни чипира всичките, за да проучи божествения ни произход. Щото нали, идваме от траките, които са сътворили не само земята, но цялата вселена.

 

Някакви руски медии обаче да вземат да сбъркат тази опорка и да напишат, че всъщност сме ударени от руското климатично оръжие Сур. Секретният радиокомплекс можел да манипулира част от йоносферата - горния слой на атмосферата на планетата. И ето ви горящи села и гори.

 

Преди време онзи в Кремъл се хвалеше, че руските военновъздушни сили пръскали сребърен йодид в облаците и предизвиквали проливни дъждове. Технологията вече две години се използва над Украйна, казват и в други страни, които поддържат Киев. Това го потвърждава и ръководителят на Центъра за военно прогнозиране към Генералния щаб на руската армия Анатолий Циганюк. Ако не вярвате на нас, защото не сме путинофили, на него може да му имате доверие, нали? Човекът признава, че Сур е тестван дори в Кавказ и над руска територия, но е държавна тайна къде точно.

Но защо нас, ще попитате тревожно. Нали отглеждаме толкова русофили, колкото никоя друга нормална държава? Прави сте, но кремълските аргументи са железни, както винаги.

 

531 320 имота притежават руснаци у нас, като във всеки нотариален акт са вписани най-малко по трима души. Това прави близо 1,6 млн руски собственици. Данните са от началото на 2024 г. През 2022 г. българите сме били 6,7 млн души. Сами пресметнете какъв процент вече е руска напоената с кръвта на героите ни родна земя…

 

Така че онази част от българското население, за която Путин е като слънцето, въздуха и водата за всяко живо същество, да пече баници и да вади бъклиците с люта ракия, за да посрещнат руския десант на варненския бряг, както преди дни други българи посрещаха изгрева на 1 юли, чествайки Джулая като символ на свободата.

 

Джулая и руски десант – вие избирате.

 

Третият руски удар е особено болезнен – право в диафрагмата на всички български християни. Става дума за снимка на щастливите и ухилени руски/български патриарх Даниил и посланичката на Русия в София Елеонора Митрофанова. На 10 юли били заедно на коктейл послучай националния празник на Монголия и чувствата им не издържали – веднага един до друг пред обектива. Да се види и да се знае чий патриарх е Даниил. И това само дни след като Русия удари с ракета Х-101 най-голямата детска болница в Киев, а след това с друга ракета унищожи детска площадка в Миколаив и разкъса на парчета 12-годишния Кирил.


.

Ако за ролята на руската система Сур в огнения ад у нас може да се спори и спекулира, то поведението на президента Румен Радев и патриарх Даниил не буди никакво съмнение, чия страна обслужват в кървавата война в Украйна.

 

Дали е тъжно това? Не знам, но е предателство без грам съмнение.

 

Според тяхната теория за мир, Дякона, Ботев, Бенковски, Караджата и всички онези, които дадоха живота си срещу свобода, е трябвало да молят султана да ги приеме и да питат, какви са му условията, за да отпусне на българите нещо като държавица. Защото, нали, Османската империя е била много по-силна от българските луди глави по онова време. Според Радев и Даниил и Априлското въстание е доста глупава постъпка, защото в името на свободата са загинали над 33 000 души. Такъв е мирният план на българският президент и на българския патриарх. Но това български ли ги прави или подставени лица на друга държава? Ами да го кажат пред всички нас, та да е ясно.

 

И не разбират ли Румен Радев и патриарх Даниил на какво унижение подлагат всички българи, без путинолизците, като се държат лакейски пред една държава агресор, виновна за стотиците хиляди невинни жертви от 24 февруари 2022 г. до момента?

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2189 |23.07.2024 СГС реши: Прехвърлянето на варненските акции от Пловдивския панаир към „Пълдин Туринвест“ е незаконно . 4| 2273 |23.07.2024 Мъск: Вирусът на будното съзнание погуби сина ми! Ще го унищожа . 1| 2058 |23.07.2024 20% спад на предлагането на имоти при покачване на търсенето. Ставаме ли свидетели на класически пазар на продавача?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads