Реклама / Ads
51| 11511 |31.01.2021 НОВИНИ

"Куфарът” в джипката, си изпроси няколко реда

.
Николай Нанков Източник: БНТ
Нанков не е персонаж, с когото да бъдат занимавани нормалните хора. Той обаче ходи по нервите на българите от доста време, а понякога ”вдига летвата” толкова, че няма как да не му отделиш няколко реда. Такъв е и сегашният случай. Нанков проговорил пред БНТ, изпратен от Борисов да прави балончета с дъвката ”горещи теми”.
 

И той надмина всичко, което може да се каже за екземпляр, намърдал се пълзешком в политиката. „Никой няма запазено място в джипа на премиера Бойко Борисов, но може би през джипа решаваме проблемите на хората. Toва заяви този човечец по БНТ. "През джипа се вижда светът по друг начин и не с онзи хейт и негативизъм, който се налага през последните месеци и години. Виждаме позитивните неща, не само негативните. През джипа една партия е винаги близко до хората и успяват да се вземат най-бързите и адекватни проблеми. Виждаме, че през джипа не се задават проблемите, а обратното - решават се проблемите". Това казал този гигант на мисълта и пътното строителство.

През джипката действителността била прекрасна. А през погледа на над 2 милиона българи под прага на бедността? А на тези, които чакат от месеци помощ от държавата и получават само лафове и лъжи? А как изглежда от джипката чекмеджето с пачките, златото и пищова? От задната седалка вижда ли се Мата Хари?

Нанков, луд ли си или правиш другите на луди? 

 

Известният експерт Джон Хувър е автор на книгата „Как да работим с идиота“. Драги ми Хувър, бедна ти е фантазията какви обекти за изследване ще откриеш тук! Още пет книги няма да стигнат, за да бъдат описани... Само за феномена "джипка" ще трябва научен колектив. И санитари.

 

Най-честото тълкуване на думата „идиот“ е: глуповат човек, несъобразителен, безполезен. Но Нанков не е глупав, хитър е, и въобще не е просто безполезен, а ужасно вреден. Тарикатът се е внедрил в ГЕРБ, влязъл е под кожата на Боса, каканиже му колко е велик и незаменим и пълни гушката като пеликан, попаднал на рибен пасаж…

 

Михаил Зощенко има такава мисъл: „Ако жена е морална, това знае само тя. Ако обаче е порочна – знаят всички“. Пак Зощенко: "Науката е несъвършена. Наглеците тя все още не може да опише".

 

Съдбата обича от време на време, ей така, за разнообразие, да предлага по нещо, как да кажа, много глупаво. Бръмчене с джипка, например.

 

Така че, Нанков – знаем те!

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5108 |14.11.2020 Г. Георгиев: Половин година Бойко хвърляше пачки от джипката, вместо да управлява пандемията . 17| 11013 |29.07.2020 Ченалова: Днес Главната Мутра пак е с джипката, която се оказа без ”Гражданска отговорност”. С МУТРИТЕ- ПО МУТРЕНСКИ! . 14| 5345 |02.07.2020 Борисов пак подкара джипката, снима се и пуска във Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads