Реклама / Ads
13| 3179 |14.01.2023 НОВИНИ

Настимир Ананиев: Тече акция “Кал и каскети” срещу ПП. Мръсна машина опитва да си върне държавата

.
Настимир Ананиев
Всички знаят къде е Настимир Ананиев - в НС. Нямам нищо общо с НЕКСО и никога не съм имал. Нямам бизнес с Антони Тренчев. През януари 2018 година имахме фирма, за да развиваме бизнес. за съжаление никаква дейност не сме развили. Тече кал и каскети. Тя тече през последните няколко месеца и е насочена към ПП. Това каза по БНТ депутатът от ПП Настимир Ананиев.
 

Към всички активни лица се изливат фалшиви лъжи и внушения. ще заведа дела. Имам четири човека наредени. на първо място е Слави Трифонов. Единият потенциален стоеше тук на този стол. познавам Антони Тренчев, бяхме депутати, съпартийци. Даниел Митов също бе съпартиец и познава Антони Тренчев. Ние сме единствена алтернатива на това, което се случи през прехода. 


ГЕРБ стана разследващо звено на прокуратурата. Надявам се Това Биков да не вземе мястото на Сийка Милева. Защо не се разследва законодателството за Гешев и прокуратурата. Председател на правната комисия е Чолаков от ГЕРБ. Първият и вторият мандат бе провален от ГЕРБ. Мисля, че те ще провалят и третия мандат. Искат да се отиде на избори, за да се стигне до манипулиране на  изборните протоколи.

 

В микса за НЕКСО вкараха и БНБ. Хората искат някой да ги управлява. Не мисля, че задържането на Борисов бе грешка - пуснаха го, защото е нямало неотложност. Съдът казва, че не е имало елемент на спешност, за да бъде арестуван точно сега. Хората искат закони и политики. ГЕРБ и ДПС са основата на всички - опитват се да вкарват скандали. 

 

Защо не разследват “Осемте джуджета”, Борисов, АМ “Хемус”, "барселонагейт"? Една мръсна машина се опитва да си върне обратно държавата.  Ние искаме да променим нещо и се надяваме да получим подкрепата на българските граждани. В нормалните държави прокуратурата говори пред съда, а не пред медиите. Затова ви казвам  кал и каскети. Искаме правосъдие, за което се носи отговорност. Не може в европейска държава да се хвърлят лъжи и внушения. На "Възраждане " в НС им казват "Малкия ГЕРБ". Те правят всичко, което им кажат ГЕРБ.

 

Това служебно правителство ще управлява повече от кабинета "Петков". А то се оправдава с него. Много е важно на кого ще се връчи третия мандат. Радев ще го връчи найз-вероятно на БСП, но има шанс да го връчи на БВ и ДБ. Очаквах в петък да направи анонса. Вероятно ще го направи през уикенда. Видя, че модела ГЕРБ не работи, предложиха политически "Франкенщайн". Те ще саботират и третия мандат. Гледайте ги не какво говорят,, а какво правят.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6267 |26.12.2022 Настимир Ананиев: Гешев няма папка за американския конгресмен, но те имат няколко папки за него . 0| 3058 |22.12.2022 Настимир Ананиев: Нашето предложение за директно подпомагане на работещи родители не мина в зала . 1| 3233 |20.12.2022 Тече досъдебно производство срещу Областния управител на Плевен, заради инцидента с деца в с. Крушовица . 4| 3069 |20.12.2022 Настимир Ананиев: "Възраждане" вършат “мокрите” поръчки на ГЕРБ и ДПС!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads