Реклама / Ads
0| 9797 |09.03.2023 НОВИНИ

Технологии в дейтвие: NEXT BASKET демонстрира надеждност в нов тест

.
Новата нидерландска платформа за изработка на онлайн магазини успя да обслужи 50 000 потребителя и 5 000 чек-аут стъпки едновременно.
 

Когато стартирате онлайн бизнес от нулата, вероятно имате нужда повече от конкретни факти, отколкото от красиви обещания. Ето защо новата платформа за онлайн магазини NEXT BASKET предлага на бъдещите си партньори резултати от реални стрес тестове за надеждност още преди официалното си стартиране на пазара в Европа.

 

Едва няколко седмици след като представи своя първи демо онлайн магазин, платформата ни представя и първите официални резултати от тестове за издръжливост на натоварване.

 

Тестът включва едновременно обслужване на 50 000 потребителя и 5 000 чек-аут стъпки за завършване на поръчка, а резултатите са еднозначни - непроменена скорост на зареждане, нулева загуба на функционалности и никакви проблеми за потребителите.

 

Преведено на езика на бизнеса, това означава едно - сигурност, стабилност и солидна техническа основа, която служи като мост между вашите продукти и вашите клиенти. Какво стои зад тези резултати - разказваме в редовете по-долу.

 

Микросервизна софтуерна архитектура


Архитектурата на микросървисите играе ключова роля в електронната търговия, като предоставя мащабируемо и ефективно решение за управление на големи онлайн магазини с множество варианти на продукти и езикови версии.

 

Тя включва мрежа от свободно свързани, независимо разгръщащи се услуги, които работят заедно, за да осигурят необходимата функционалност. Този подход позволява по-лесна поддръжка, по-бързи актуализации и подобрена устойчивост на грешки.

 

С помощта на микроуслугите платформите за електронна търговия могат да се справят с големи натоварвания на трафика, да намалят времето за престой и бързо да реагират на променящите се пазарни изисквания. Това е модерно решение, което помага на онлайн търговците на дребно да предоставят по-добро потребителско изживяване и да останат конкурентоспособни в бързо развиващия се пейзаж на електронната търговия.

 

Именно това решение стои в основата на успеха на NEXT BASKET - първо в тестова, а след това и в реална среда в 28 държави в Европа.

 

Вграден тест за грешки в кода на платформата


Софтуерът за автоматизиран мониторинг на грешките също има решаващо значение за гарантиране на надеждността и производителността на платформите за електронна търговия.

 

Тези инструменти дават възможност на търговците да идентифицират и предотвратяват потенциални проблеми, преди те да окажат влияние върху клиентите. Това, от своя страна, води до подобряване на потребителското изживяване и - разбира се - увеличаване на продажбите.

 

Вграденият тест за грешки в кода на платформата на NEXT BASKET позволява ефективно тестване на нови функции и актуализации, като гарантира, че те работят по предназначение. Софтуерът за мониторинг осигурява видимост в реално време на системните грешки и показателите за производителност, което позволява на бизнеса бързо да идентифицира и решава проблеми.

 

Като използват тези инструменти, бизнесите могат да поддържат високо ниво на удовлетвореност на клиентите и да генерират база от доволни, лоялни клиенти.

 

Екипът ни продължава да следи новини около най-обещаващия европейски стартъп в полето на електронната търговия, а официалният старт на платформата очакваме до месеци.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3300 |06.03.2023 Заобикаля ли Москва санкциите за внос на авангардни технологии за войната? . 0| 9076 |23.02.2023 Продажби в 28 европейски държави с един магазин от NEXT BASKET . 3| 3289 |23.11.2022 Радев: Партньорството в отбраната води до трансфер на технологии и индустриално сътрудничество . 3| 3223 |06.11.2022 Петър Витанов очаква до 80 000 високоплатени нови работни места у нас в сферата на високите технологии
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads