Реклама / Ads
0| 4191 |20.11.2016 НОВИНИ

Николай Ненчев: Има дефицит на истината, не съм се чувствал заложник

.
Николай Ненчев
Много сериозно се безпокоя от това, че Турция има повече от 3 млн . бежанци, които вероятно ще предприемат конкретни действия. За това опитите ни са да предотвратим да влязат у нас. Много направихме в тази посока, каза военният министър в оставка Николай Ненчев по НТВ.
 

Правим възможно преходът между двете правителства да стане плавно. На границата контролът е необходим. Обстоятелствата се променят непрекъснато. Ние се справихме чудесно. Оградата вероятно ще бъде довършена до края на годината. Ще съдействам максимално на новия министър да го въведа в работата. Надявам се да следва нашата политика.

 

Важно е отношението между съседите. Нещо, върху което отделих много време. Сътрудничеството е залог за успех. Полагаме огромни усилия. Имаме общи обучения. Важно е съвместно да се информираме. Имахме чудесно  сътрудничество. Изблик на емоция е съобщението на Сърбия, че са пресекли 15 000 влизания на мигранти  от България.

 

Не съм влизал в договорки  за министерския пост. Бях избран. Никога не съм се чувствал като наивник, а като човек със собствена кауза. Направих много повече от това, което е заложено в програмата. В България има нужда да говорим по-често истината. Има дефицит на истината. Ще говоря само истината. Не съм имал конфликт, не съм се чувствал като заложник. Имах чудесни взаимоотношения в правителството.  Видяхте, че най-много средства получи отбраната. Бил съм в непрекъснат диалог с колегите от РБ , включително и с Радан  Кънев. Дал съм си сметка, че оставка на силов министър, води до падане на целия кабинет. Не мисля, че сега имаше нужда от политическа дестабилизация . Борисов заяви на МС , че ако не спечели  изборите, ще подаде оставка. Ние трябва да го поздравим за това, че той го направи. Правим всичко възможно РБ  да се запази в този си вид. ДСБ  сами трябва да решат какво да направят.

 

Ген. Радев е бил в конфликт на интереси заради съпругата си, която е назначил за пиар  на ВВС .  Казал съм истината. Сериозно съм обезпокоен за ориентацията на България след избора на ген. Радев. Решетников  твърди , че още през август е разговарял  за кандидатурата на ген. Радев с Корнелия Нинова. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4390 |18.11.2016 Ненчев: Още 2 000 човека ще отидат на границата . 2| 3816 |08.11.2016 Ненчев: Ако е необходимо, ще запечатаме границата . 0| 3628 |04.11.2016 Ненчев: Никога не е обсъждан въпросът за настаняване на бежанци в Плевен . 1| 5980 |23.10.2016 Министър Ненчев: Правителството не е семейство Адамс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads