Реклама / Ads
6| 2856 |04.05.2023 НОВИНИ

Нинова: Хаос! Поискахме от ГЕРБ програмата им, те ни пратиха тази на ПП-ДБ

.
Корнелия Нинова
Парадоксите се трупат един след друг и хаосът се задълбочава. Отговорност за тази ситуация носи първата политическа сила - ГЕРБ. Както знаете, поканени сме на среща, която ще се състои след малко. Вие знаете ли какъв е предметът на тази среща? Сигурно сте много объркани. Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова преди срещата с ГЕРБ - СДС.
 

"Сега ще обясня защо парадоксите се увеличават. Първо получихме покана да обсъдим управленската програма на ГЕРБ - СДС. Поискахме програмата, за да я прочетем и да се подготвим за разговорите. Изпратиха ни програмата на ПП - ДБ, която вчера ГЕРБ направиха на пух и прах. Попитахме какво е това и те ни отговориха - това е програмата ни с ПП. Отговорността да се сложи ред в този хаос е на ГЕРБ. В тази програма няма и един ред за бюджета - най-важната тема. Аз игричките, които ГЕРБ си играха с ПП - ДБ, не мога да играя. Ние сме сериозни хора и разбираме сериозността на ситуацията. Готови сме за сериозни разговори. Ако ГЕРБ са готови за такива разговори и формиране на правителство, в което вече се съмняваме, трябва да се направят няколко неща. Първо - изваждат се 5-6 национални приоритета, а не да обсъждаме програмата на една или друга партия. Второ - определя се срок, в който тези приоритети трябва да бъдат свършени. Трето - определя се състав на правителство, което трябва да изпълни тези задачи".


"ГЕРБ имаха един предизборен слоган - ред в хаоса. В момента правят точно обратното - хаос в реда. Ние призоваваме за ред. Сега ще разговарят екипи. На по-късен етап ще има лидерска среща. Нека ГЕРБ излязат и кажат истината. Ако се сложи ред в нещата, ние ще направим допитване до наиште членове и ще решим дали да подкрепим първия мандат. Сега ще отидем на тази среща и ще им кажем - колеги, не може повече да се продължава така", завърши Нинова.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3088 |03.05.2023 Корнелия Нинова: Няма да бъдем резервна гума на нито една тротинетка . 8| 2879 |01.05.2023 Корнелия Нинова: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ губят времето на народа . 10| 3025 |04.04.2023 Корнелия Нинова: Планът за убийството на БСП се провали . 10| 3498 |09.02.2023 Корнелия Нинова: Преди избори винаги се внушава, че БСП и ГЕРБ се събират

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads