Реклама / Ads
11| 13098 |09.12.2019 ГЛАСЪТ

Новините предварително – официалната версия

.
Устремени към бъдещето...
Шпионският скандал с руските офицери от ГРУ, които от френските Алпи са идвали у нас, в Черна гора, Северна Македония, Швейцария и пр. са измислица на болни мозъци от френския „Льо Монд“. Каза го заекващ бивш зам.-началник на военното разузнаване, Николай Малинов, обвинения в шпионаж за Русия и награден лично от Путин и други от този сорт.
 

Щом вождът на русофилите и работил трийсетина години по съветски модел и указания разведчик го казват – значи е така. Не са идвали тук руски разузнавачи, трима български граждани не са отровени, прокуратурата работи блестящо по разследването на случая, но не открива следи към Кремъл, защото такива следи няма. А няма, защото медиите само грачат, вместо да изровят доказателства. Но как да изровят, като такива няма. Затова грачат. Лошите медии – не добрите. Добрите пеят одата на възхода.

 

Ще имаме независим прокурор, който ще може да разследва главния прокурор. Речено – казано. България стриктно изпълнява съвета на Венецианската комисия, нищо че не е задължителен. Независимият прокурор ще бъде избран от независимите членове на ВСС, които пък са номинирани от независимите депутати. По този начин ще отпаднат всички съмнения, че главният прокурор има огромни правомощия и по същество е най-силната фигура в държавата. Пълни глупости, защото главният прокурор е демократичен човек, отдаден изцяло на закона и неговото върховенство. Той е пълководецът, който води кръстоносния поход срещу корупцията. И се разбира чудесно с МВР.

 

Което ни подсеща, че няма нужда повече да се протака с избора на нов председател на антикорупционната КПКОНПИ. Всички знаят, че това е сегашният главен прокурор Сотир Цацаров. Много начетен човек, прочел много книги, както потвърди лично премиерът Борисов. Наистина демократичен избор, в състезание с морален юрист, предложен от парламентарната група на „Воля“. Партия, напълно независима от… Абе, независима.

 

Спрете, бе хора, да горите дърва и въглища. Отровихте въздуха, а няма противогази за всички. Това е гласът на Фандъкова. Кметицата се обърна към тези с печките да си сменят отоплението, ако обичат, стига са чакали на общината и държавата. Нали Кенеди беше казал: Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си. Така, де, направете нещо вие с печките за родината.

 

Партийните субсидии ще станат 8 лева за глас. Гаранция. Така е справедливо. Няма договорки между ГЕРБ и БСП за безропотно приемане избора на Гешев за главен прокурор и Цацаров – за шеф на КПКОНПИ, както говорят някои. Има принципен и патриотичен разговор за приемане на бюджета. Но това не означава, че бюджета е скапан, а финансовия министър некадърен - Боже опази! Не сме го и помислили. Просто ГЕРБ и БСП изпълняват съвета на Кенеди. И без това сме на американска вълна…

 

Неинформираният руски президент Путин ще бъде информиран. Всичко с Турски поток е тип-топ. Полагаме по 5 километра тръби на ден, което е подобрен рекорд на трудовия герой Стаханов. Новината бе предадена от премиера Борисов на руския посланик Анатолий Макаров, който тази седмица ще я предаде на руския президент Путин и на руското ГРУ – по правило. Американският посланик Херо Мустафа ще си запише новината в тефтерчето и ще предаде грама в сряда до Държавния департамент, а оттам – на президента Тръмп. Тръмп ще звънне по "петолъчката" на Борисов и двамата ще си поговорят приятелски. И Путин ще звънне по петолъчката: Здравствуй, дорогой! "Здравствуйти, товарищ Путин, вы болшаю ученый..." Така е между велики мъже. бяха някога Сталин, Чърчил и Рузвелт, но днес са: Путин, Борисов и Тръмп. Тръмп има да догонва...

 

До 15 декември Пътна полиция ще проверява шофьорите за алкохол и наркотици. Но не дали ги пренасят, а дали са ги употребили. Проверките са загриженост. Освен това са честни, професионални и нямат нищо общо с рекета. Всичко се прави в името на доброто на българските граждани, а не както някои си мислят, защото министърът е бил… Мето Илиенски отдавна го няма, не разбрахте ли?

 

Зеленият октопод и природозащитниците да си затворят големите уста. Строежите в Синеморец и  „Градина“ са законни. Имат си хората разрешителни и освен това ще допринесат за пренасочване на туристическия поток от Гърция и Турция към нашето Черноморие. Стига злоба и завист, бетонът означава красота!

 

И няма салмонела в полските пилета, които изядохте. Само родоотстъпник може да си помисли, че министърката на земеделието, тази жрица на истината и морала, ще допусне салмонела до трапезата на българина. Никога! И стига сте питали: като научихте истината за Чернобил по-леко ли ви стана?

 

Очакват се задръствания и големи опашки пред деликатесните магазини. От днес по-бедните пенсионери ще получават коледните надбавки от 40 лева. Очаква се много от тях да се втурнат да купуват чер хайвер, френско шампанско, стриди и омари. Някои търговци ще се опитат да вдигнат спекулативно цените, но контролните органи ще ги турят на мястото им.

 

Водният режим в Пернишко ще продължи. Положението е устойчиво. Добрата новина е, че засега не се очаква режим на тока.

 

Щастливи сме, че от официалния прес-център на държавата ни предоставиха истинските новини. Не се подвеждайте по разни сайтчета и заснети с камерки разследванийца на журналя, които не се допускат в голямата бяла държавна птица. Българските граждани имат право да бъдат информирани правилно. Официалната истина е над всичко и най-вече над фейк новините. Слушай и предай нататък.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 47200 |23.08.2017 За режима на Борисов новините срещу мафията винаги са „фалшиви” . 14| 25134 |01.05.2017 Знаел ли е Борисов за срещата в ЦУМ предварително? . 15| 19607 |07.04.2017 Новините: лоша ДОСТ, супер ДПС и бременен Пеевски... . 0| 16374 |12.08.2016 Говори чужбина или как научаваме новините за България от странство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads