Реклама / Ads
0| 2842 |23.11.2022 НОВИНИ

НСО търси да назначи охранители, шофьори и автомонтьори

.
НСО Източник: Снимката е илюстративна
Националната служба за охрана търси да назначи 33 нови служители на сержантски длъжности – 20 охранители, 10 шофьори и трима автомонтьори.
 

Кандидатите за охранители трябва да са пълнолетни български граждани, на възраст до 32 години, със завършено най-малко средно образование, с чисто съдебно минало, физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на моторно превозно средства от категория „B”. Те ще преминават през изпит за установяване на ниво на физическата подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

 

Кандидатите за шофьори в НСО трябва да са не по-възрастни от 40 години, психологически пригодни, с най-малко средно образование и с чисто съдебно минало. Трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните три години.

 

Сред изискваните документи е и удостоверение (справка) от МВР-Пътна полиция за евентуални наложени наказания на водача. Кандидатите ще преминават през изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобили от категории „C” и „B” на полигон и в градски условия.

 

Кандидатите за автомонтьор трябва да имат поне средно образование и професионална квалификация в автотранспортната техника, да не са по-възрастни от 40 години и да не са осъждани. Те също ще преминат през три етапа на конкурсната процедура – изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения, психологично изследване и заключително интервю.

 

Документи за кандидатстване за „младши сътрудник”- охранител и „младши сътрудник”-шофьор се подават от 1 декември т.г. до 27 януари 2023 г., а за „младши сътрудник”- автомонтьор – до 9 декември т.г.

През юни т.г. от НСО обявиха конкурс за 15 нови служители - 10  охранители и петима шофьори.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3340 |20.11.2022 Идва ветровито време и значителни валежи. Кои са рисковете за шофьорите? . 0| 2727 |14.11.2022 Още пияни и дрогирани шофьори попаднаха в капана на МВР . 6| 3436 |13.11.2022 Министър Минеков: Войната в Народния театър води до тежък разпад. Назначил съм проверка . 1| 2869 |13.11.2022 Няма край! МВР пак лови пияни и дрогирани шофьори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads