Реклама / Ads
0| 3420 |03.03.2022 НОВИНИ

Огнян Гърков за Фрог: Честит 3 март! Поклон на героите и доблестните офицери!

.
Огнян Гърков
Във ФБ и в СМИ нямаме достъп до класифицирана информация, но този път пропагандните дегенерати центаджии и чантаджии, гратис краваро-идеалисти-първосигналници и лумпен-примитиви надминаха себе си по тъпня, мозъчна кастрация! И липса на въображение, поне мъничко домашно възпитание и капка тактичност. В навечерието на националния празник сътвориха поредния руски шпионин, ... дори и да го има наистина ...”!?
 

А какво става с неруските доброволни шпиони и рушители на България?

 

Шпионажи обикновено има в пространства, дворци и мазета, ръководени от банкенски селтаци или харвардски потурковци и разстройства с фалшиви гражданства, но не и като някои министри.

 

Засега това е най-ниското свличане на „интелекта на едномесечен бубов пашкул”: избиване на робски комплекси на малоценност пред една империя и проплюскване на лакейски васалитет в копанката с помия на друга.


Грух-грух, по вашему, деца на доброволни доносници и екс-активисти, сега своевременни отвъдокеанци-разобличители ЕДИНСТВЕНО на шпиони-мурзилки!

 

За съжаление и руското посолство у нас в свое съобщение падна на гаменското ниво на изразяване на родните копанари – „антиушанки”, „антиватенки”. Освен, ако не е грешка в превода или „активно мероприятие на новите братско-небратски СС (= спецслужби).

 

А на вас, ФБ приятели, честит национален празник! Е, не е двоен с двоен Освободител, както си въобразяваха изкуригалите предшестващи великосъветски идеолози до преди десетилетие, но пък е било истинско и са загинали десетки хиляди поданици на Царя Освободител с различна етническа принадлежност в рамките на имперската руска армия, вкл. български герои! Въпреки, че нашите съвременни „органи на плаща и кинжала” (т.е., подслушвачите и компютърните ре/контра/разузнавачи, прокурорска чиновнищина, Кокошарника =МВнР), де! И под.) за толкова години не успяха да заловят поне едно османлийско или €-$-во мекере!

 

Жалко, че в момента наследници на два от възловите етноса на Освободителите ни през 1878 г. се поддадоха на външни подстрекателства и на собствена мания за величие, че са освободили Европа от фашизма и са в конфликт помежду си!

 

Да им пожелаем мир, посредничество, ако приемат и нека превърнем нашето Черно море в зона на мира и добросъседството! В зона само за черноморски кораби и платноходки!

 

Поклон пред паметта на Освободителите-герои! Чест на доблестните офицери!

 

Огнян Гърков

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 12019 |02.03.2022 Жители на Благоевград пред Фрог: Върхушката на града оплетена в родствени връзки и съмнения за конфликт на интереси . 0| 9577 |28.02.2022 Само във Фрог: Кметът на Бердянск е отказал да работи под руски контрол . 0| 13985 |25.02.2022 Поетът Кирил Кадийски за войната пред Фрог: Не стига вече . 13| 8353 |24.02.2022 Само във Фрог: Руски ракети унищожиха военната авиация в Мелитопол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads