Реклама / Ads
5| 4377 |08.09.2018 НОВИНИ

Освирквания ще посрещнат Серхио Рамос на „Уембли“ в мача Англия – Испания

.
Рамос фаулира Салах на финала на Шампионска лига
Митичният стадион „Уембли“ ще е препълнен тази вечер. В 21.45 на терена ще излязат отборите на Англия и Испания в сблъсък от Лигата на нациите. Голяма част от прогнозите са за равен резултат след твърда и неособено красива игра.
 

Сблъсъкът на "Уембли" е първи и за двата отбора в новия турнир.

 

Голямо напрежение цари в Англия заради капитана на испанците Серхио Рамос. Привърженици на „Ливърпул“ се заканват да го посрещнат с мощно освиркване на стадиона в Лондон заради грубия фал и контузията, която той причини на звездата им Салах по време на финала от Шампионска лига. Рамос се оправда, че е действал спортсменски, а не умишлено и съжалява. В мрежите обаче мнението на феновете е за преднамерена брутална негова изява. Този фаул повлия на мача и „Реал“ – Мадрид спечели купата.

 

Англия зае четвърто място на Световното първенство в Русия това лято. Испанците се издъниха рано и си тръгнаха с наведени глави след груповата фаза. И двата отбора ще доказват, че могат и заслужават повече. Испанците търсят реванш пред феновете, а англичаните ще искат да зарадват с добра форма и напредък.


За последно Англия и Испания играха официален мач помежду си на Евро 1996 г. След 0:0 в редовното време и продълженията, островитяните спечелиха с 4:2 с дузпи. Последният успех на испанците над англичаните в официална среща пък е чак от Мондиал-1950 с 1:0.

Иначе през новия век двата отбора са изиграли 7 контроли помежду си и балансът е в полза на испанците – 4:2. За последно те се срещнаха през есента на 2016 г., отново на "Уембли".


Очаквани състави:

Англия: Пикфорд, Магуайър, Стоунс, Уолкър, Шоу, Трипиър, Хендерсън, Али, Лингард, Рашфорд, Кейн
Селекционер: Гарет Саутгейт

 

Испания: Де Хеа, Карвахал, Начо, Рамос, Алонсо, Алкантара, Бискетс, Саул, Асенсио, Иско, Мората
Селекционер: Луис Енрике

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5341 |25.08.2017 С официална церемония бе посрещнат президента Еманюел Макрон в ”Евксиноград” . 0| 5425 |29.03.2016 Местан посрещнат като държавен глава в Анкара . 10| 4480 |08.12.2015 Хиляди българи ще посрещнат Коледа без пари . 56| 5626 |24.04.2014 Станишев посрещнат с пита и мед от деца и таланти в Кърджали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads