Реклама / Ads
12| 11962 |19.08.2020 НОВИНИ

Петър Бояджиев: Борисов не е далеч от точката, когато ще вкара България в една ужасна катастофа

.
Петър Бояджиев
Няколко дена бях в болница и не съм писал, но съм следил случващото се в България. И разбира се шмекерлъкът на изпеченият лъжец Борисов, с иеята за Велико Народно Събрание. Ще пиша сега и само сега иначе би значело, че влизам в капанът, в който той се опитва да вкара българското общество. Протеста е срещу корупцията. Е, конституцията ли му пречи на Борисов да не е корумпиран и да изгради цяла империя на корупцията.
 

Очевидно не там е заровено кучето. Той просто се опитва отново чрез измама да излезе от задънената улица в която с алчноста и припитивизмът си вкара българското общество. Разбира се радвам се, че по-голямата част от обществото реагира, едва ли не с насмешка на този очевиден опит за дебелашка измама. Карикатурата до която е довел Борисов българското общество е видна и от авторите на тези обидно прости листа хартия, които калинката Дериткова, кърдажалийската ...... , според определението на измамникът, са внесли в деловодството на НС. Помислете една бивша секретарка с посредствено юридическо образование, като Захариева и онзи палячо, дето му забраниха да пише във ФБ, биле основните ѝ автори.

 

Тук ще добавя, че всички бивши комунистически страни, през 90-те години тръгнаха по различен от България път и не се поддадоха на илюзията, че някаква си конституция ще разреши с магическа пръчка камарата от проблеми създадени от комунизмът. И виждате днес, че всички тези държави са много пред България в своето развитие. И през 90 та година, илюзията, че с нова конституция, ще се излене от комунистическото блато, беше един капан за да се излъже наивното общество и да могат мародерите от БКП, да се прегрупират, докато другите лапаха мухи. Пиша това, за да предпазя мислещите хора от илюзията, че с нова конституция, ще се решат проблемите.

 

А пустата Великобритания, как ли живее без конституция. Тук ще добавя, че Борисов не е далеч от точката, когато ще вкара България в една ужасна катастофа. Защо ли ? Ами защото в днешният български парлаамент подписът на един депутат не струва и 10 000 евра, а в чекмеджетата на Борисов има десетки милиони евра. Така, че за купуването на подписи проблем няма, но тези които подписват са с 10-15 % доверие в обществото и катаклизамът и сблъсъкът в обществото може да се окаже много жесток. В заключение заставам без двоумение зад ясно формулираните искания на протеста.

 

Петър Бояджиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 22360 |19.08.2020 Майката на убития Шарков: Искам оставката на Борисов, ако ще и 1000 лева пенсия да ми даде . 30| 5599 |19.08.2020 Борисов се хвали със стара новина, че пуска петдесетолевките на пенсионерите . 9| 7146 |18.08.2020 Петър Волгин: Политик, който говори за ВНС, няма мозък . 25| 6516 |18.08.2020 Христо Иванов: Борисов има план да циментира властта на Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads