Реклама / Ads
4| 5324 |09.06.2018 НОВИНИ

Петър Кърджилов: Сегашният кмет на „Младост“ уволнява по поръчка на ГЕРБ

.
Петър Кърджилов
Малко напрегнато е от множеството забавени документи, които трябва да се разпишат. Правят се наново. Има преписки. Това създава забавяне. Това заяви временният кмет на район „Младост“ арх. Румен Русев по БТВ.
 

Двамата с Владимир Клисуров отказахме да изпълняваме функциите на кмет и се оттеглихме. Предполагахме какво ще заварим в общината. Нямахме представа. Дойдоха служителите на района и казаха: „Моля ви, останете“. След решението на СОС се чувствам легитимен. Незаконосъобразно съм уволнен от Десислава Иванчева.

Не съм виждал Иванчева да взима пари под масата. Пред мен не е ставало и дума за това. Бизнесмените не са с оплакване от Иванчева, а от сроковете. Двуседмичните срокове се забавяха с няколко месеца. Поканих  Петър Кърджилов на разговор във вторник. Той не дойде. Нека да сезира СОС, че не съм го назначил за зам.-кмет. Кърджилов няма опит в ресор „Общинска собственост“. Ще си вършим добре работата. Каня Кърджилов за някои от ресорите на зам.-кмет. Бих му дал ресор „ Образование“. Биляна Петрова няма как да я водим в района. Затова съм издал заповед за уволнението й.

 

Самият Кърджилов каза: Искам да заявя, че пъкленият план на управляващите заработи. Г-н Русев няма право да провежда конкурс за зам.-кмет. Те са политически лица. Той е уволнил и Евгения Каменова, шеф на отдел „Общинска собственост“. Община „Младост“ е в ръцете на ГЕРБ. Имам заповед от Иванчева и Клисуров за зам.-кмет. Разбра се, че няма доказателства срещу Иванчева. Компрометираха се и СРС-та. Те уличават хората, които скалъпиха това набеждаване в искане и взимане на подкуп. Ваклин се компрометира пръв, след като смени показанията си.

Имам компетентност да бъда зам.-кмет. Упражнявал  съм множество граждански действия, свързани с терени. Русев уволнява по поръчка на ГЕРБ. Следват редица протести. Русев не ми протяга ръка. Това е изопачаване на волята на г-жа Иванчева. По-важно е да се изчистят всички злоупотреби в район „Младост“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4475 |08.06.2018 Петър Курумбашев: Изявленията за окончателна капитулация няма да помогнат в преговорите за Пакета за мобилност . 3| 6006 |06.06.2018 Петър Кърджилов: СРС-тата срещу Иванчева са правени от началото на мандата й . 2| 4629 |05.06.2018 Петър Курумбашев: Твърде рано е да бием тъпан по отношение на Пакета за мобилност . 1| 4985 |27.05.2018 Петър Курумбашев: Надявам се, че ще има все повече финансирани научноизследователски центрове в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads