Реклама / Ads
17| 7044 |18.08.2020 НОВИНИ

Пиар-експерт: По-морален от европейския е вмирисаният български морал

.
Валентин Иванов-Кардамски
По-морален от европейския е вмирисаният български морал. Той, моралистът ни, е против протестът за правата на всички да блокира кръстовища, защото се нарушават личните му права. И защото не е европейско.
 

Но в Европата, по която всички пъшкат когато простестират поломват всичко наред, докато не извоюват правата си. А тук, сакън да не строшим витрината на един от останалите десет работещи магазина в центъра на София. Затова българският моралист мие в Европа чинии и клозети, защото на това си е постлал.


Той, българският моралист е много по-морален и от балканския моралист, защото в Гърция и Сърбия няма страдащи, заради шума на протестите и блокиране на летища, граници и пътища. А тъпаните и въвузелите на гърците чак тук се чуват. Затова българският моралист мие чинии и клозети в Гърция и бере мандарини, защото тук не дава да се блокират кръстовища и да му вдигат шум. На това си е постлал.


Сега да ви кажа дами и господа български моралисти и кирякстефчовци, този истински протест се роди и крепи не от вас, а от ядосаните ви деца, които дойдоха, заради пандемията от Европа. Те знаят как е там и как се воюват права.


За тях е морално да не бъдат мачкани и газени от тиранина, за разлика от вас.
За тях е нормално, след като са учили до изнемога и са завършили в престижни европейски университети да работят тук. Но това е невъзможно, защото всяка нормална работна позиция в България е заета от партиец или олигавени тъпунгер.
Вашите деца си имат родина и искат да родят в нея своите деца. Но вие сте предали това тяхно право с превзетия си морал и гротескно лицемерие.


Уважавми български моралисти, ако вашите деца не успеят да извоюват правото си да живеят в нормална страна те ще си тръгнат от България. И вече няма да се върнат.
А вие ще си останете с вмисисания си робски морал и с празните си, но свободни кръстовища.

 

Пиар-експертът Валентин Иванов-Кардамски, Фейсбук




По-морален от европейския е вмирисаният български морал. Той, моралистът ни, е против протестът за правата на всички да...

Публикувахте от Valentin Ivanov-Kardamski в Вторник, 18 август 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5382 |17.08.2020 Настимир Ананиев: Волт изпрати протестно писмо до председателя на Европейския парламент и го покани на протестите в България . 27| 12569 |14.08.2020 Евродепутатите Елена Йончева и Радан Кънев предизвикват изслушване в Европейския парламент за институционалната криза в България . 14| 7416 |31.07.2020 ГРУ и 4-ма руски разузнавачи са санкционирани от Съвета на Европейския съюз . 5| 4608 |22.07.2020 Кристин Лагард: Можеше да е по-добра сделката на Европейския съюз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads