Реклама / Ads
16| 6822 |09.02.2013 НОВИНИ

Пострадалата журналистка: Майката на Бербатов ме нападна с ритници и шутове

.
Бетина Апостолова
Майката на Димитър Бербатов-Маргарита, ме нападна с ритници и шутове. Това каза в предаването "Тази събота" журналистката от вестник "Струма" Бетина Апостолова.
 

Заедно с колегата си Владимир Симеонов тя минавала през центъра на Благоевград, когато забелязали акцията срещу брата на Бербатов - Асен, и започнали да снимат. Преди това и двамата журналисти поздравили Маргарита Бербатова, когота минали покрай нея. Първоначално те не забелязали, че тече акция. Щом видели полицията обаче, те се отдалечили, за да си свършат репортерската работа при подобни обстоятелства.

Инцидентът станал на 30 януари, навръх рождения ден на футболната звезда Димитър Бербатов. Снахата на Маргарита Бербатова - Димитричка, започна да ме скубе и дърпа, не учоквах такова нападение, разказва Бетина Апостолова. Полицаите стояли отстрани и не се намесили в схватката между жените. Веднага след това, с ръце и крака, в мелето се включила и майката на именития футболист, свидетелства колегата на БетинаІвладимир Симеонов. Заради нападението журналистката от вестник "Струма" има лека телесна повреда.

Вчера майката, братът и снахата на Димитър Бербатовтрябваше да се явят на делото на журналистите срещу тях. Те обаче се спасиха от ударите на закона.  Делото в Районен съд-Благоевград е заведено срещу Маргарита и Мими Бербатови по Указа за борба с дребното хулиганство. Маргарита бе извинена заради погребение на нейна колежка, а отсъствието на Мими бе обяснено със "семейни причини". Асен също не се яви.

Отсъстваше и адвокатката на двете дами Албина Анева-Томова, за която се установи, че има работа в Софийския апелативен съд. Така делото бе отложено за 12 февруари. Ако дотогава Бербатови не докажат основателните си причини за днешното отсъствие, ще бъдат глобени от съдия Мирослава Йорданова.

Срещу госпожа Бербатова има невероятен медиен натиск заради делото, каза пред bTV адвокатката Томова. Тя подчерта, че има и насрещно дело срещу журналистите, което е за обиди. Има съд, който ще прецени, като съобрази всички обстоятелства, кой какво е направил, посочи защитничката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5925 |27.12.2012 Пострадалата жена на метростанция "Люлин" няма да остане инвалид . 9| 7483 |13.10.2012 Майката на убитата ямболска адвокатка: Присъдата отново погреба Надето . 5| 5908 |18.08.2012 20 г. затвор за майката, удушила бебето си . 15| 6393 |17.08.2012 Ето майката, която искаше да продаде бебето си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads