Реклама / Ads
20| 4854 |05.04.2021 НОВИНИ

Повече от половината от циганите във “Факултета” са гласували за ГЕРБ

.
Над 50% от живеещите в столичния ромски квартал “Факултета” гласуваха за ГЕРБ. На това обръщат внимание от неправителствената организация “Спаси София”. Иначе, в столицата водят “Демократична България”, а общо в София ГЕРБ вземат 23%.
 

Само тези две числа са напълно достатъчни, за да се разбере как печели ГЕРБ. Необяснимо е как жителите на квартала, които са напълно забравени от Столичната община, които масово обитават незаконни къщи, газят в течаща канализация и живеят в кал... са толкова доволни от това управление, че редовно му гласуват огромна подкрепа. Историята от местните избори се повтори.


Вчера, в осем от десетте секции в училището във кв. Факултета, членове на Спаси София следяхме за честността на вота. Имаше нарушения, за които подадохме сигнали, на които реагираха даже наблюдатели от OECD. В опит да бъдем отстранени от процеса, четирима от нас бяха набедени, че снимат в изборните секции, но бърза проверка от полицията установи, че това бе лъжа. Въпреки очакванията за масово гласуване в края на деня, такова не се случи. Според няколко опитни члена на СИК, нашето присъствие вероятно е повлияло за това. Дано!

 

С резултатите, софиянци показахме, че това управление е напълно изчерпано. Този мандат на Фандъкова е по-кошмарен от всеки предишен. ГЕРБ-ВМРО не приемат почти нито един доклад на опозицията, няма никаква отчетност за похарчените милиарди, кметът се крие в миша дупка и вместо да даде ясна посока за европейска София, се интересува единствено от собствения си ПР. Тотална безидейност и страхливост е сковала съветниците на ГЕРБ, които отказват да изпълнят даже собствените си обещания.

 

Фандъкова и съпартийците ѝ обаче със сигурност трябва да осъзнават едно - софиянци вече не толерираме и не се примиряваме с авторитаризма, безидейността и алчността на това управление!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3529 |04.04.2021 Юрий Асланов: Има опасност победителят да се облече в доверието на не повече от 8-10% от суверена . 27| 5655 |04.04.2021 Народът се събуди! Желаещите да гласуват в чужбина са повече от очакваното . 14| 3463 |04.04.2021 Цветан Цветанов: Всички знаем, че повече от всякога се нуждаем от държава с правила . 2| 3486 |30.03.2021 Проф. Иван Костов: Засичаме повече случаи на тежко протичане на COVID-19 при бременните

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads