Реклама / Ads
26| 4912 |26.06.2014 НОВИНИ

Предпазлив Първанов:Задграничното бюро на БСП ще са Моника и Сергей Станишеви

.
Този ход на Станишев е трудно обясним Това е полуабдикация . От една страна си на 2000 км от "Позитано", а от друга страна не пуска БСП. Преди време запушваше БСП, а сега връзва ръцете на БСП, защото не може да се ръководи от 2000 км. Сравнявам го със задграничното бюро, като това на Георги Димитров и Васил Коларов, които ръководеха партията от Виена след септемврийското въстание. Така коментира в "Лице в лице" по bTV бившият президент Георги Първанов решението на Станишев да стане евродепутат.
 

Задграничното бюро ще са Моника и Сергей Станишеви, потвърди той думите на водещата.

Още на втория месец след като бях избран за председател мислех, кой ще ме замени.Станишев имаше позитивен период и никой не може да го отрече. Първите 4-5 години от неговия период бяха стабилни, успешни. Нещата се промениха след края на Тройната коалиция. Ръководството на БСП се затвори в един много тесен кръг. Загуби избори, които трябваше да спечели по всички правила на политиката,

Един човек, който напуска задкулисието и излиза на светло, е Пеевски.Може да събори една банка с всички прилежащи дружества, значими за българската икономика.Направен бе атентат срещу една банка, така икакто имаше атентати срещу политици. Това покушение е факт. Проблемите на тази банка, можеше да бъдат решени като тези на една друга банка преди години, обясни своята позиция по проблема Първанов.

Според Първанов случаят покушението е дело на ДПС с мълчаловито участие на Позитано. Ползата ще се види след време, когато се види кой какво е получил и спечелил.БСП не могат да се обадят, защото има зависимост, която определя това мълчание, посочи Първанов.

Всичко това, което става в държавата, забавянето на правителството с оставката води към тово накой да вземе своето последно десет., каза още бившият президент.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5270 |10.04.2014 Каролев:Банките ще станат по-предпазливи с кредитите . 67| 8213 |10.02.2014 Сергей Станишев се изсмя на въпрос, че Моника управлява държавата . 2| 4765 |06.02.2014 Станишев, Моника, Борисов и Цветелина да обявят парите и офшорките си! . 20| 6801 |29.01.2014 ЕНП пита за парите, отпуснати на Моника Станишева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads