Реклама / Ads
13| 11223 |09.07.2020 НОВИНИ

Председателят на синдиката в ДНСК напуска ГЕРБ и иска проверка на сараите в ”Росенец”

.
Любомир Йорданов
Председателят на синдикалната организация в Дирекция ”Национален строителен контрол” Любомир Йорданов призова да бъде извършена проверка на сараите в парк ”Росенец”, но не както е протекла тя в Алепу. Йорданов обяви, че напуска и политическа партия ГЕРБ, заради скадала със сараите. Съвсем скоро той е освободен от работа заради гражданската си позиция и синдикалната си дейност, твърдят източници на Фрог от ведомството.
 

Днес, провокиран от вчерашните събития, а и не само от тях, реших да прекратя членството си в ПП ГЕРБ. За мен, някъде във времето, идеята се изгуби. Дори когато днес отидох в офиса не срещнах познати лица. Там има хора, които са спечелили моето уважение, а някои от тях мога да нарека и мои приятели. Случилото се вчера обаче беше нещо, което не съм вярвал, че може да се случи, но явно съм грешил!

 

Аз вярвам и ще вярвам във всички български институции, в техния професионализъм и експертно мнение. Вярвам, че и черните овце ще излязат. Затова призовавам арх. Иван Несторов и инж. Милен Ненчев да извършат проверка на въпросните сараи. Но ако отново не се допуснат служители на ДНСК на място им предлагам да извършат проверка по документи. Нека да проверят има ли валидно разрешение за строеж издадено от Община Бургас и какви актове по строителството има за строежа, да видят дали е въведен в експлоатация и ако е така да се покаже пред обществото.

 

Не случайно посочих точно началник ДНСК и началник РДНСК Бургас, тъй като те са от квотата на Обединени патриоти. Предполагам, че инж. Милен Ненчев ще бъде мотивиран като регионален координатор на ПП НФСБ. Някак си се надявам, че тази проверка няма да протече по същия или по подобен начин като проверката на подпорната стена в Алепу – да се извършват фиктивни проверки три месеца и да се говорят небивалици след като знаят, че самите те са го въвели в експлоатация и да премълчават това.

 

Любомир Йорданов, Фейсбук

IT специалист и до скоро инспектор в Регионален отдел

„Национален строителен контрол” - Бургас към РДНСК ЮИР.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4929 |07.07.2020 Костадин Паскалев за багерите на Рила: Виждаме премиера в ролята на ДНСК . 8| 5422 |16.06.2020 Оставките на министър Аврамова и шефа на ДНСК поиска Мая Манолова . 16| 7270 |15.06.2020 ДНСК признаха за гаф при строеж на комплекса ”Алепу вилидж”. Прокуратурата с опит да го спре . 15| 5140 |08.06.2020 ВАП сезира ДНСК и еко министерството заради строеж край Свети Влас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads