Реклама / Ads
94| 6483 |24.08.2012 НОВИНИ

Премиерът: Слизайте им на нивото и показвайте!

.
Б. Борисов
Нищо по-хубаво за българина няма от това око да види и ръка да пипне, да го погледне, обяснява премиерът на министрите си. Дайте да видим как е при вас, дайте да видим сега как изглежда при нас и сравняваме, сравняваме, сравняваме и толкоз.
 

Слизайте им на нивото и показвайте, казал премиерът Бойко Борисов на министрите си в сряда, четем в стенограмата от заседанието на Министерски съвет. По енергийната ефективност предишните управляващи са направили десетина сгради, а сега правим 243, заявил на свой ред министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Извадете тези техните десет сгради и кажи: „Ето това много хубаво е направено, десет сгради - браво!”, а ето нашите 240 сгради – 24 пъти повече – браво!, обяснява Борисов.

Тепърва резултатите за спорта в селските райони ще бъдат налице, защото ние осигурихме пари специално за спортни центрове и клубове в селските общини, по които в момента тече приемът по общинската мярка казала заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова. Общините, които подадат за спортни центрове, се финансират. Има две такива училища, казва кметът на Община Оряхово Росен Добрев – в Селановци и Оряхово са подадени две спортни зали, добавя тя.

Искам, ако може за всичко това, да се извадят тези работи и да могат да се показват на хората, понеже ние сме сами срещу всички и излиза някой и вика: „Виж какво става в държавата“. И хората си викат „Какво става?“ и мислят, че лошо става. Дайте да сложим всички тези неща и от другата страна на Станишев и ко. Колко са усвоили те и са дали на хората и какво сме дали съответно ние. Ето го, нищо по-хубаво за българина няма от това око да види и ръка да пипне, да го погледне. Ето го Сатиричният театър как изглежда и ето как е изглеждал при Стефан Данаилов. Дайте да видим. Ето ви спортната зала в София - как изглежда при нас, дайте да видим при вас. Дайте да видим бул. „Брюксел“ как е изглеждал при вас, как изглежда сега при нас. Дайте да видим Околовръстното, как е при вас, дайте да видим сега как изглежда при нас и сравняваме, сравняваме, сравняваме и толкоз, обяснява още премиерът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 6110 |08.08.2012 Премиерът: Не сме против сексуалната идентичност на хората . 34| 6649 |09.07.2012 Премиерът: Ако някой е искал пожар, би подпалил точно "Бистришко бранище" . 74| 6848 |29.05.2012 Премиерът: Когато “Мудис” говори и Аллах мълчи . 12| 5591 |23.03.2012 Премиерът: Казусът с морската ни граница е абсурд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads