Реклама / Ads
25| 6763 |07.10.2013 НОВИНИ

Проф. Станилов: Гледат мижавата ни субсидия, а не милионите на ГЕРБ

.
Не сме взимали решение за внасяне на вот на недоверие към правителството. Това заяви в интервю за БНР депутатът от "Атака" професор Станислав Станилов. Той поясни, че колегата му Магдалена Ташева е изразила лично мнение, че е възможно партията да поиска вот, но решение за това засега няма.
 

Професор Станилов каза, че част от депутатите от парламентарната група на "Атака" са били в Брюксел, за да изразят на място недоволството си от изказване на евродепутат от Европейската народна партия по отношение на "Атака". "Сигурен съм, че оттук са им казали "Идват от "Атака", не ги приемайте" и така нататък", обясни той. В отговор на въпроса дали пътуването е платено от партийната субсидия, проф. Станилов отговори: "Защо не попитате няколко десетки милиона субсидия на ГЕРБ къде се харчи, а всички гледат в мижавата субсидия на "Атака"?! Ние ги харчим само за партийна дейност, отделяме пари, за да помагаме на различни хора, за телевизията си, за вестника си. Нито питат БСП, нито питат ДПС", категоричен беше Станилов.

Професорът отрече информацията за скандала в брюкселски ресторант, в който са вечеряли колегите му от парламентарната група. "Ваши колеги, от информационна агенция, са изпратили там човек с портрета на Волен Сидеров да го показват на сервитьорите, които са казали, че такъв човек никога не са виждали. Няма такова нещо!", заяви той.

Депутатът от "Атака" заяви, че гледа положително на идеята на председателя на Народното събрание Михаил Миков да има извънредни пленарни заседания заради многото пропуснати парламентарни дни. Той призова депутатите от управляващите две партии да се "стегнат" и да посещават по-често пленарната зала. Лаконичният коментар на проф. Станилов за промените в така наречения "Закон за досиетата" беше: "Мижави работи, буря в чаша вода".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5963 |06.10.2013 Проф. Константинов: Проблемите не са в изборния закон, а че няма кой да изберем . 15| 5783 |04.10.2013 Проф. Константинов: Срути се българският парламентаризъм . 18| 6087 |02.10.2013 Проф. Константинов: "Атака" са партия "Рекетьори" . 21| 5609 |30.09.2013 Проф. Константинов: Сега всички са за изриване от НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads