Реклама / Ads
19| 9420 |21.07.2020 НОВИНИ

Протестиращи посрещат Борисов на столичното летище

.
Източник: БГНЕС
Граждани посрещат Борисов на летище “София” с викове “Оставка!”. Премиерът се завръща днес след безпрецедентно дългите и изтощителни преговори в Брюксел.
 

Евролидерите се срещнаха, за да обсъдят новата бюджетна рамка на ЕС и средствата, които ще бъдат отпуснати на държавите за борба с икономическата криза, съпътстваща COVID-19. По време на тази среща стана ясно, че България ще получи общо 29 милиарда евро.

 

Част от участниците в антиправителствените протести се насочиха към правителствения ВИП на летище "София" Там са представители на Гражданско сдружение “БОЕЦ” и представители на младежката организация на “Демократична България”.

 

Припомняме, че днес премиерът не успя да присъства и на вота на недоверие, който се проведе по време на извънредно парламентарно заседание. Вотът не бе одобрен, но дойде едновременно с втория ден от целодневните протести срещу кабинета “Борисов 3”. Гражданите се бунтуват вече общо 14 дни.

 

Междувременно от няколко дни вече е ясно - ремонт в кабинета ще има. Заявката на управляващите е той да бъде сериозен, но все още не е ясно кои кадри ще бъдат освободени от длъжност. Припомняме още, че миналата седмица оставки бяха поискани на трима министри - Горанов (финанси), Караниколов (икономика) и Маринов (МВР). Още на следващия ден бе съобщено, че оставките ще бъдат на дневен ред едва след вота на недоверие. Междувременно самият Горанов вчера заяви, че не вижда причина да си тръгва от поста.




Борисов е новия Орешарски. ???? Вече научи всички задни входове на сгради и летища, а цялата антипротестна реторика е copy/paste на приказките на Маяма от времето на Орешарски!???? Пу, па му и отива, бе! ;)

Posted by Vessislava Tancheva on Tuesday, July 21, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 9454 |21.07.2020 Слави Трифонов: Борисов едва ли не каза, че той ги е спечелил тия милиарди . 26| 12843 |21.07.2020 Гърневски и Манев да са здрави, ще свалят Борисов преди протестите . 18| 5648 |21.07.2020 Минчо Спасов: Трябва да бъде спрян влака на мафията - управлява се от Борисов, а диспечер е Пеевски . 14| 12233 |21.07.2020 Бенатова: Плакатите за Пеевски изчезнаха от протеста. Ако Борисов не е разбрал, червената точка е на челото му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads