Реклама / Ads
22| 11009 |11.06.2016 НОВИНИ

Психолог за Митьо Очите: Ненаказаното зло винаги се събужда

.
Ще ви кажа едно - ненаказаното зло винаги се събужда. Не може да си затваряме очите. Контактувал съм с Митьо Очите в кабинета на тогавашния шеф на БОП-а през 2005 година. Направих му забележка как е седнал, чакаше все едно да му пуснем телевизора. Няма да се променят подобни хора, това е профилът на един човек, възпитан през тези години. Това каза криминалният психолог Росен Йорданов.
 
Те искат да бъдат батки. Винаги се стигаше при разследванията до някого при когото то заглъхваше. Дори Пламен Дишков - Кела искаше да ме съди, защото съм му петнил името като експерт. Това е една хроника на много години назад, не само при това или онова управление. Дали е паркомясто или наркомясто, няма значение. Не може толкова години в Бургас да е ясно какво се случва и да не се вземат мерки, каза още Йорданов пред Нова телевизия.

По думите му има голям интерес към този случай заради наглостта. Тези хора демонстрират власт и сила, каза още той.

Не знам как изглеждат махленските биячи, но знам как изглеждат бойците, които придружават Митьо Очите. Аз ги видях миналия май, когато в едно заведение влязоха те, а аз се хранех там. Приближиха се до опашката за сандвичи и тя се разцепи на две. Митьо седна царствено на една маса и до него се забиха като пирони двама, а други двама купуваха сандвичи. След малко влезе дамата на Митьо с конвой от трима, имаше и още трима при автомобилите. Тогава си помислих, че трябва да дойдат евродокладчиците. Битов бил конфликтът, казва главният секретар, ами битов е - това е битът в България. Това каза журналистката Анна Заркова. По думите й полицаите си обръщат главата, когато видят хора като Очите да ходят с 20 приятели.

Единственото обяснение е, че те не знаят на кого ще попаднат и какво ще им се случи след това. Наясно са, че имат протекция от високо", допълни тя. "Богатите хора от бизнес и политическия елит ходят с охрана, все едно са колумбийски босове в разгара на нарковойна. Това е имидж, по-мъжествено и по-престижно е, каза Заркова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 7527 |10.06.2016 Т. Стойчев: Политическият елит помагаше на Митьо Очите и Ценко Чоков . 17| 5169 |10.06.2016 Ботев: Митьо Очите е проблем №1 на Слънчев бряг . 22| 5867 |09.06.2016 Лекари от София и Стара Загора на път за Бургас, ще спасяват Митьо Очите . 0| 4417 |02.06.2016 Криминален психолог: Ревнивецът не се възприема като проблемен човек

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads