Реклама / Ads
5| 7757 |14.03.2008 НОВИНИ

Развод връхлита Нася Ненова

.
Доктор Ненов, съпругът на Нася, е инициаторът на тази стъпка. Той не посрещна Нася на летището през юли, сега пръв подал молбата за развод, защото според някои медии си имал приятелка.
 

Осъдената на смърт в Либия българска медицинска сестра Нася Ненова, която през миналия юли бе освободена след почти 9 години затвор, се развежда. Съпругът й д-р Иван Ненов е пуснал молба за развод в Районния съд на град Сливен. В мотивите до съда Ненов е написал, че дългата раздяла го е отчуждила от жена му.

Доктър Ненов работи като реаниматор в областната болница и в частната клиника "Царица Йоанна". Frognews.bg припомня, че той не се появи на Софийското летище на 24 юли сутринта, когато българските медицински сестри се завърнаха в родината със самолета на френския президент Никола Саркози. Тогава официалната информация беше, че докторът още пътува към София и не е пристигнал навреме.

semejstvo_nenovi.jpgНася и Иван Ненови имат син, който следва в Бордо, Франция. През изминалата есен Нася го посети сама, без съпруга си. В днешния си брой „Стандарт“ твърди, че Иван Ненов от години имал друга приятелка. Нася знаела за това, но двамата запазили прилични отношения и не си позволили публични нападки.

В интервю за германското списание "Щерн", което Frognews.bg предложи на читателите си, Ненова сама загатна, че отношенията между двамата не вървят, при това малко след като кацна на родна земя: "Когато бях в Либия, говорех лесно с мъжа си. След освобождаването ми всичко е толкова сложно. Един ден по-късно пратих съпруга си и родителите си в Сливен обратно. Останах в София, в президентската резиденция. Толкова исках да се прибера вкъщи, а сега не бързам. Страхувам се да видя промените. Ще се прибера все едно в друг град, в един нов Сливен, който не познавам. И ще трябва отново да се уча как се живее". Промените явно са се отнасяли и до личния живот на Нася.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4603 |14.03.2008 И. Николов: Разликата между БСП и ГЕРБ намалява . 1| 6668 |13.03.2008 30 лева глоба за паркиране на тротоара . 1| 4807 |13.03.2008 Изчезна експосланичката на Афганистан в България . 5| 7870 |13.03.2008 Първанов: Да говорим за отношенията деца – възпитатели, не само за ремонти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads