Реклама / Ads
11| 7059 |05.07.2020 НОВИНИ

Росен Йорданов: Няма как да е нормално главният прокурор да се явява толкова често в медиите

.
Росен Йорданов
Прокуратурата съвсем обърква нещата. Няма как да допускаме егото на тези мъже / бел. ред. Президент, премиер, главен прокурор/ да взима връх. Това каза психологът Росен Йорданов по БТВ, който е член на НПО-то на Цветан Цветанов.
 

Поведението на Иван Гешев е на човек, който идва да спасява. Като голям батко би утешил страдащите. Няма как да е нормално главният прокурор да се явява толкова често в медиите и всичко да се свързва с прокуратурата. Прокуратурата повдига и поддържа обвинения. Със СРС-та се занимава МВР. Ние постоянно се чувстваме импотентни, не можем колективно да постигаме значими национални цели. Това разединение е дълбоко. Това е разлом.  Всичко това води до отвращение.

 

Относно поведението на премиера Бойко Борисов след появата на скандалните снимки, той каза: Премиерът вместо да отговори, че е ангажирал службите и ще даде ясен отговор до месец, се случи партиен форум.  Това не е информация за аудитория. За да се получи този ефект, трябва да се дадат друг вид отговори. За мен тази реакция обслужва едно и също нещо.

 

Режисурата е да се получи невербална синхронност между Борисов и Цвета Караянчева. Това ни показва, че една част от тези хора се чувстват, че не са на правилното място. Караянчева може би изпитва известно страдание. Имаше прехапване на устни и поглаждане на косата.

 

Президентът не изпълва институцията и ролята, която ме е дадена. Голямата драма е, че се достига до една волева и морална деградация на националното съзнание. Отговорите на държавните мъже трябва да са точни и институционални. Всеки трябва да уплътнява образа на институцията.

 

Радев се занимава изцяло с вътрешни въпроси, което не е негова работа. Принизява нещата  като междусъседски спор. Подсъзнателният ефект е следният-те приличат на едно семейство, в което родителите са се скарали. Децата започват да правят неща, които обичайно не правят - да крадат, да стоят в стаята.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5259 |03.07.2020 Проф. Асена Стоименова: Няма недостиг на фармацевти, аптеките са много . 5| 5245 |03.07.2020 Радев: Няма да подкрепя бизнес, който дебелее от обществени поръчки . 3| 5172 |02.07.2020 Петър Витанов пред БНТ: България няма план как ще изразходва парите от Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads