Реклама / Ads
85| 14179 |15.12.2014 НОВИНИ

Росен Петров: Като видях Анна Баракова пропуших

.
Росен Петров
Росен Петров заяви, че не иска напускането му на партията на Николай Бареков „България без цензура" да се превръща в драма. Той призна, че майката на Бареков му се е обадила и го е помолила да запази честта на сина й. Тя ми се обади, плачеше. И аз се разплаках, каза Росен Петров в сутрешния блок на Нова тв. „Аз много ценя майката на г-н Бареков и аз вчера й обещах да запазя честта му. Тя е много свестен човек. Баща му също е свестен човек".
 
Росен Петров заяви, че от известно време няма контакт с лидера на партията. Никога не съм му бил дясна ръка. Той няма дясна ръка. Той сам си е и дясна, и лява ръка, коментира Петров. По думите му на Бареков никой не може да му влияе. Последният път, когато Бареков и Петров са разговаряли е било на 6 декември, по случай Никулден. Все пак Петров каза, че се надява да остане в приятелски отношения с Николай Бареков.

Не съжалявам за нищо. Не се чувствам нито употребен, нито излъган. Николай Бареков си е Николай Бареков. Аз знам как се е формирал неговия характер. Знам как е станало, знам, че не му е било лесно. Той е егоцентричен, коментира още Росен Петров.

Не съм го напуснал, защото вече няма пари в партията. Аз се присъединих към ББЦ заради кауза. Българската политика не е за девици. Росен Петров каза, че решението си за напускането на партията е взел преди около месец, когато е разбрал, че вече е ненужен. Аз искам да изляза от сянката на непрекъснатия скандал, който витае около нашата партия. Не ми харесва обстановката в нея, обясни Петров.

За себе си Петров каза, че е преживял стрес през тази една година, откакто влезе в политиката. Аз съм млад и неопитен политик. В парламента е различно. Отвън нещата изглеждат по един начин отвътре - по друг. Политиката е изкуство на компромиса - това ги виждам сега, каза той.

Бившият тв водещ, който се впусна и в политиката, призна за грешка вкарването в партията на Анна Барекова, която в последствие стана независима. Аз Анна Баракова като я видях, пропуших. Не бях пушил 4 години. Това е голяма наша грешка, според мен. Не че Николай е знаел кой е 13-ти в Пловдив, но някой трябва да е знаел, каза Росен Петров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 4707 |14.12.2014 Росен Петров: Не се чувствам недооценен, чувствам се изморен . 19| 13300 |14.12.2014 Проверяват имоти на Пеевски, като на руски медиен бос . 36| 5869 |13.12.2014 Росен Петров напуска България без цензура . 10| 5747 |11.12.2014 Адв. Екимджиев: Цацаров ще торпилира съдебната реформа, но ще се сниши като Т. Живков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads