Реклама / Ads
3| 10558 |12.07.2016 НОВИНИ

Само във Фрог: Хр. Бисеров ще става преподавател в Библиотекарския при ченгетата

.
Христо Бисеров
Христо Бисеров няма да се връща нито в ДПС, нито в политиката. Едно е решението на съда да го оправдае по всички обвинения, съвсем друго е белята, която направи около Ахмед Доган. Заради разследването той бе изхвърлен от движението. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 
Вината на Бисеров към Доган и ДПС не е само злепоставяща. Има и други, дълбоки причини, заради които му „отрязаха” главата за 24 часа. Затова, докато Доган е почетен председател на ДПС, в никакъв случай не може да получи реанимация в политическото пространство. След цялата съдебна сага Христо Бисеров няма никакво политическо бъдеще.

Но това не значи, че няма да бъде един от силните задкулисни играчи за различни схеми. Това е правил през годините, както в обкръжението на Иван Костов, така и в обкръжението на Ахмед Доган. И всъщност той, заедно с Цветлин Йовчев и други около Библиотекарския институт, бяха в основата да подготвят промяната в закона за МВР, за да подчинят ГДБОП на ДАНС т. е на правилните хора, бившите ДС офицери, влияещи в ДАНС. От това последваха много събития, иззеха се масивите за целия криминален контингент, например. Това прави Бисеров опасен играч за много хора, какъвто е и Делян Пеевски.

Първото нещо, което ще стане след оправдаването му е, че ще го направят преподавател в Библиотекарския институт и ще има научна степен в катедра „Сигурност” с шеф Димитър Иванов. Бисеров ще обучава кадрите за службите ни. Той беше политическият посредник на тези хора за да постигнат тяхната си цел - да съветват службите и да създават кадри за сектор „Нацианална сигурност”. Постигнаха го чрез политическото лоби и посредничество на Христо Бисеров към Сараите. Чрез този лобизъм се закри специалност „Сигурност” в школата в Симеоново и се откри в Библиотекарския институт. Не Доган е мозъка и милионера, както много си мислят. Доган също е политически заложник и посредник на модела „КОЙ”. Да знаете, и библиотекарите са също посредници, но на външни сили.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9964 |11.07.2016 Коритаров пред Фрог: Нацистка Германия по-правова ли е от днешна България? . 0| 6197 |11.07.2016 Адв. Марковски пред Фрог: Съдът насърчава депутатите да обиждат . 1| 6700 |11.07.2016 Р. Гълъбинов за Фрог: Скачат цените, щом приемем еврото . 1| 4705 |08.07.2016 Жорж Ганчев: Искам референдум за пълна самостоятелност на трите власти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads